В НАС ЄДИНА МЕТА – УКРАЇНА СВЯТА, НЕЗДОЛАННА НІКИМ І НІКОЛИ

14 червня 2022 року

 

1Любіть у труді, у коханні, в бою,
Як пісню, що лине зорею …
Всім серцем любіть Україну свою –
І вічні ми будемо з нею.
В. Сосюра

Україна … Перед нами постає безліч найрізноманітніших образів. Хтось згадає безкраї пшеничні лани і блакитне чисте небо, перед кимось постане прекрасна Либідь і мальовничий Київ у цвітінні каштанів, комусь будуть вчуватися пісні Марусі Чурай і слова Тараса Шевченка. А хтось побачить перед собою широкі степи і козацькі полки, що виступають у похід … Усе це – українські образи, створювані віками. Так було, але ранок 24 лютого 2022 року, на жаль, чорними фарбами намалював в нашій уяві інші образи. Тепер в одному слові Україна – і біль, і смуток, і радість, і надія цілого народу, який живе і буде вічно жити на своїй рідній землі.

У контексті вивчення теми «Наша країна» з навчальної дисципліни «Німецька мова» здобувачами освіти створено творчий проєкт «В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи». Пропонуємо Вашій увазі фрагменти індивідуальних проєктів студенток Надії КУШКО (група СП-21М), Вікторії ДУБНИЦЬКОЇ (група ФП-21М), Христини ЧАЙКИ (група ЕкО-21М), в яких дівчата висловили свою любов, свою повагу до рідної, квітучої, вільної, незалежної, могутньої, нездоланної Батьківщини.

2345678

Так безстрашно борючись з ворогом, так палко люблячи свою країну, так завзято працюючи на її благо, так сумлінно навчаюсь для її майбутнього, у нас всіх неодмінно вистарчить сил, щоб вистояти, усе подолати, переможно перегорнути трагічні сторінки в історії держави і гучно на весь світ сказати:

«Живи Україно, живи для краси,

Для сили, для правди, для волі!!!»

Наталія БІЛАН,
викладачка циклової комісії гуманітарних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook