Житомирська область: піротехніки ДСНС Житомирщини обстежують поля та розміновують території після ворожих обстрілів

13 червня 2022 року
Державна служба України з надзвичайних ситуацій

 Розрахунком піротехнічної групи ДСНС Житомирщини на території с. Ялцівка Малинської територіальної громади Коростенського району виявлено та знешкоджено елемент двигуна від РСЗВ "УРАГАН", а у с. Українка здійснено перевірку території приватного подвір'я на наявність вибухонебезпечних предметів. Існувала вірогідність наявності у грунті ФАБ-500. Інформацію не підтверджено, ділянку місцевості перевірено на глибину 6м.

Також протягом дня робочою групою Коростенського районного управління та 3 державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС в області завершено нетехнічне розмінування-обстеження полів ТОВ "Бальзак" на території Піщаницького Старостинського округу Овруцької громади загальною площею близько 180 га. ВНП не виявлено, відповідно наявність забруднених або ймовірно забруднених ділянок не встановлено. Таким чином, підприємство отримало змогу розпочати посівні роботи з посадки пізніх ярих культур, що вкрай важливо в умовах військової агресії проти України.

 

Джерело: Державна служба України з надзвичайних ситуацій. https://dsns.gov.ua/uk/news/nadzvicaini-podiyi/zitomirska-oblast-pirotexniki-dsns-zitomirshhini-obstezuyut-polya-ta-rozminovuyut-teritoriyi-pislya-vorozix-obstriliv

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook