Успішне завершення екзаменаційної сесії з дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії»!

9 червня 2022, 13:44
ФВМ НУБіП України

Студенти 1–10 груп 2 курсу факультету ветеринарної медицини (ФВМ) з 23 травня по 2 червня 2022 року успішно склали іспити з дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії».

   Іспит було проведено у два етапи:
   1) кожний здобувач вищої освіти опрацьовував білет, який складався з 10 тестових завдань і 2 відкритих питань, у дистанційному режимі з використання платформи Elearn (https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=587 – для 1-9 груп і https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=686 (англомовний) – для 10 групи 2 курсу ФВМ);
   2) співбесіда з використанням платформи Zoom згідно з графіком з ідентифікацією студента та перевірки знань у присутності двох викладачів.
Успішні результати були досягнені завдяки ефективному керівництву завідувача кафедри, професора Віктора Томчука, інтенсивній роботі НПП кафедри: професорів Лілії Калачнюк, Ігоря Калініна, Віктора Трокоза, Лариси Кліх, асистента Ігоря Грищука та активності усіх студентів 1–10 груп 2 курсу ФВМ.


   Упродовж семестру в режимі онлайн були прочитані лекції, проведені групові та індивідуальні консультації, а також більшістю здобувачів вищої освіти виконувалися завдання лабораторних і самостійних робіт та здано модульні тести в ЕНК. Поряд з тим в умовах сьогодення (за випадків недоступності до ЕНК, нестабільного інтернет з’єднання) викладачі і студенти спілкувалися через email, Viber, Telegram тощо.

Вітаємо студентів з успішною здачею екзамену! Успіхів!

Лектор дисципліни «Біохімія тварин з
основами фізичної і колоїдної хімії», професор кафедри
Лілія Калачнюк

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook