Гра-подорож «Юні знавці інформатики»

9 червня 2022 року

 

0«Я не відчуваю страху перед комп’ютерами,
я жахаюсь їх відсутності»
Айзек Азімов

Інтернет сьогодні міцно увійшов в наше життя. Але ім’я Тім Бернес-Лі мало кому знайоме. А між тим це саме той чоловік, хто створив інтернет – Всесвітню павутину, без якої багато хто навіть не уявляють свого життя. Саме 8 червня у 1955 році народився один із винахідників інтернету.

12

Щоб більш детально ознайомити студентів з винахідником Всесвітньої павутини та підсумувати знання з інформатики 8 червня викладачка Оксана Лещишин провела гру-подорож «Юні знавці інформатики» в групі Е-11М. Мета даного заходу: підвищити рівень знань студентів з інформатики; розвивати творчі й інтелектуальні здібності студентів, інтерес до вивчення інформатики, самостійність та наполегливість; виховувати вміння працювати в групах, почуття відповідальності.

Подорожували країною Інформатики дві команди «Віруси» (капітан Іванів Роман) та «Pentium 11» (капітан Дубчак Юлія), а всі інші студенти активно вболівали за своїx одногрупників і також брали участь у різноманітних конкурсах, слідкували за правильністю маршруту подорожі. Подорож складалася з шести конкурсів («Цей день в історії», «Представлення команд», «Старт», «Анаграми», «Бліц-турнір», «Знайди помилку») для команд та конкурсу для вболівальників.

34

Гра показала, що й серед здобувачів освіти групи Е-11М є дуже багато знавців інформатики. У майбутньому вони будуть розвивати цю науку. Отже, хочеться побажати усім учасникам надалі старанно вчитися та поповнювати знання з інформатики.

Ольга Якимович,
голова циклової комісії фізико-математичних дисциплін
та інформаційних технологій
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook