Студентський науковий гурток «Інноваційні технології у свинарстві» зайняв ІІ місце Фестивалю студентської науки 2022!

27 травня 2022 року
З нагоди 124-річчя Національного університету біоресурсів і природокористування України та Дня науки відбувся Фестиваль студентської науки.
18 травня 2022 року 26 кращих студентських наукових гуртків великої родини НУБіП з Київського територіального центру, Бережанського та  Ніжинського агротехнічних інститутів, Ірпінського, Бережанського, Ніжинського, Рівненського, Боярського, Мукачівського фахових коледжів, Заліщицького фахового коледжу імені Є. Храпливого, Бобровицького фахового коледжу імені О. Майнової представили свої доповіді у ІІ турі фестивалю студентської науки. Загалом фестиваль зібрав 157 учасників наукового заходу.
 Кращі гуртки визначала комісія у складі начальника науково-дослідної частини університету, голови ради молодих вчених, голови ради аспірантів, голови студентської організації та голів рад молодих вчених структурних підрозділів університету. Вибір кращих гуртків оцінювали члени комісії за представленою презентацією старости гуртка та його відповіді на питання комісії, змістовним наповненням веб-сторінки гуртка, результативні показники проведеної наукової роботи протягом навчального року, показники соціальної, міжнародної, культурно-просвітницької та іншої роботи протягом навчального року та стратегія розвитку студентського наукового гуртка.

Цього року студентський науковий гурток «Інноваційні технології у свинарстві» під керівництвом завідуючого кафедри, доктора с.-г. наук, професора Вадима Лихача зайняв ІІ місце на Фестивалі студентської науки представляв староста гуртка. Представляв діяльність гуртка студент 4 курсу 2 групи факультету тваринництва та водних біоресурсів Ілля Здовбель. Приємно, що діяльність гуртка кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві тісно пов’язана із високим рівнем практичного навчання та виробничої діяльності на базі вітчизняних та закордонних виробничих об’єктів. Саме це аспект дозволяє отримувати високі результати у навчанні та подальшій виробничій діяльності випускників кафедри.

 

 

 

 

 

 

Функціонування студентських наукових гуртків дозволяє розширити аспекти вивчення дискусійних питань в рамках досліджуваної теми, розвинути навички командної роботи, аналітичного та критичного мислення, набуття досвіду участі у всеукраїнських та міжнародних наукових заходах. Сукупність вищезазначених факторів всебічно розвиває уміння, навички та компетенції студента як майбутнього фахівця, адже саме в очах молоді майбутнє України.
 
Голова ради молодих вчених факультету
тваринництва та водних біоресурсів,

 

Наталія Грищенко
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook