Кожну хвилину чекаю на повернення в рідний НУБіП України на факультет харчових технологій

18 травня 2022 року

     Всім привіт з Чехії. Мене звати Євгенія Сизон, я студентка першого курсу факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК. Ще зі школи я мріяла про те аби зв’язати та присвятити своє життя харчовій промисловості. Моя історія почалася з дослідження процесу приготування різних продуктів на домашній кухні і продовжується до сьогодні. Однією з моїх маленьких мрій, яка вже здійснилася був вступ до Національного університету біоресурсів і природокористування України, де я наразі навчаюся. Вступаючи я навіть не могла уявити, що саме тут я зможу знайти таких хороших людей, які наразі мене навіть у такі важкі часи підтримують.

 

     Вже другий місяць я знаходжуся за межами України, далеко від свого минулого життя коли всі мої родичі і друзі були поруч. Тут мене взяли на програму «Freemover» в Чеський хімічний університетів VŠCHT, де надають фінансову та моральну допомогу. Прийшовши до університету мене познайомили із дуже милою жінкою, яка спокійно та ясно пояснила мені, що саме їхній університет може мені надати, а саме:

 • вибір предметів на які я можу відвідувати

 • можливість проживати у гуртожитку

 • студентські знижки на харчування/проїзд

     Але це все не можливо проміняти та забути про Київ, мій рідний університет та людей, які мене там оточували. Наразі я відвідую пари чеською мовою, та все одно більшу перевагу надаю навчанню в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, а саме факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК де саме зараз проходить сесія.

     Хочу висловити велику подяку деканату факультету харчових технологій, кожному викладачу, який мене підтримав, співчував та розуміючи допоміг у навчанні та виконанні практичних та лабораторних робіт.

      Зараз я кожну хвилину чекаю коли все це закінчиться і зможу повернутися в Україну, в Київ, до своїх рідних, до своїх друзів, до свого рідного факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, до свого університету, аби продовжити навчання з початку нового академічного року вже у аудиторіях нашого Голосіїва.

 

 

Євгенія Сизон,
студентка 1 курсу, 1 групи
факультету харчових технологій та
управління якості продукції АПК

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook