Напередодні Дня працівника освіти урочисто вручено нагороди

3 жовтня 2014 року

 На нараді з директорами навчально-наукових інститутів 3 жовтня ректор університету Станіслав Ніколаєнко привітав співробітників із Днем працівника освіти, сердечно подякував усім за роботу, побажав усіляких благ і гараздів. 

 
Перед початком засідання, напередодні професійного свята, нашим колегам вручено відзнаки ДУ «Науково-методичний центр інформаційно-аналітичного забезпечення діяльності вищих навчальних закладів «Агроосвіта».  Так, за вагомий особистий внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців для агропромислового комплексу, впровадження інноваційних  технологій навчання і виховання студентської молоді, активну участь в удосконаленні навчально-методичного забезпечення в аграрних вишах та плідну співпрацю подякою нагороджено професорів Володимира Костюка, Миколу Долю, Ігоря Охріменка, доцентів Олексія Віннова, Володимира Боголюбова, Михайла Дмитришака
 
 
Також оголошено подяки студентам факультету інженерії агробіосистем за сумлінну працю та добросовісне виконання завдань під час виробничої практики у ВП НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О.В. Музиченка» Сергію Синягівському, Сергію Барському, Олександру Луценку, Олександру Федишину. Дипломом другого ступеню нагороджено призера II етапу всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання» Романа Остапенка. А грамоти Миколаївського національного агарного університету вручено старшому викладачу Олександру Бистрому за активну участь в організації та проведенні Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і студентів «Сучасні проблеми взаємозамінності та стандартизації у машинобудуванні» та всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання». 
 
 
Під час наради йшлося про кадрові зміни. Так, ректор Станіслав Ніколаєнко представив нового начальника відділу кадрів. На цю посаду призначено Михайліченка Миколу Васильовича, який має добрий досвід освітянської роботи.
 
 
 
Після цього перейшли до розгляду порядку денного. Зокрема, перший проректор Ігор Ібатуллін звернув увагу директорів ННІ на необхідності посилення контролю за викладанням дисциплін англійською в англомовних групах. Також зазначив, що завершено надання пропозицій до положення про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників університету. Наразі вони узагальнюються, після чого ще раз будуть представлені до обговорення. Мова йшла і про збір коштів на відбудову 3-го навчального корпусу. Це питання,  за словами Ігоря Ілліча, залишається відкритим. Тому над залученням коштів потрібно ще працювати.  
 
В центрі уваги засідання – якість навчання та знань студентів. І тут потрібен постійний її моніторинг. Саме на цьому наголосив ректор Станіслав Ніколаєнко
 
За інформацією проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші найближчим часом планується засідання керівництва університету із старостами академічних груп.
 
Прес-служба НУБіП України 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook