Відбулося засідання наукової ради факультету аграрного менеджменту

4 травня 2022 року

   04.05.2022 р. на факультеті аграрного менеджменту відбулося засідання наукової ради в он-лайн форматі з використанням ресурсу Zoom.

   Засідання наукової ради було присвячено наступним питанням: 
1. Атестації здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії зі спеціальностей 073 Менеджмент та 075 Маркетинг. 
2. Затвердженню тем дисертації здобувачам вищої освіти ступеня доктора філософії. 
3. Підготовці наукових проєктів для участі у конкурсному відборі Міністерства освіти і науки на 2023 р. 
4. Проведенню ХІ «Фестивалю студентської науки-2022» НУБіП України. 
   На початку засідання було заначено про важливість розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді, стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи та підтримку наукової роботи, потребу активізації участі у наукових програмах, проєктній та інших формах наукової діяльності.
   Здобувачі вищої освіти ступеня доктора філософії зі спеціальностей 073 Менеджмент та 075 Маркетинг звітували про виконання індивідуального плану освітньо-наукової програми підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії відповідного року. 
   Усіх здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії зі спеціальностей 073 Менеджмент та 075 Маркетинг було атестовано одноголосно крім одного аспіранта з яким відсутній зв'язок.
  
   Наукові керівники (д.е.н., професор Шинкарук Л.В., д.е.н., професор Дєліні М.М., д.е.н., професор Рєзнік Н.П.,  д.е.н., професор Луцяк В.В., д.е.н., професор Буряк Р.І., д.е.н., професор Талавиря М.П., к.е.н., професор Балановська Т.І., к.е.н.,  доцент Остапчук А.Д. к.е.н.,  доцент Пащенко О.В.) дали позитивну характеристику та схвальну оцінку наукової діяльності своїх аспірантів.
   Науковою радою факультету аграрного менеджменту було затверджено теми дисертації здобувачам вищої освіти ступеня доктора філософії. Наукові роботи виконуються на актуальні теми сьогодення з дотриманням вимог та нормативів виконання індивідуального плану аспіранта.
   Остапчук А.Д. зауважив про необхідність активізації участі всіх аспірантів факультету у науково-дослідних заходах, що проводяться на базі НУБіП України.
   Бутенко В.М. проінформувала про підготовку наукових проєктів для участі у конкурсному відборі Міністерства освіти і науки на 2023 р. Було наголошено на необхідності готувати наукові проєкти на актуальні для країни теми.
   Також було розглянуто питання проведення ХІ «Фестивалю студентської науки-2022» НУБіП України, в контексті якого наголошено на необхідності перевірки інформаційної наповненості сторінок наукових гуртків. 
   Також на засіданні ради було повідомлено про запуск міністерством освіти і науки платформи «Наука та Бізнес» з метою стимулювання наукового та інноваційного потенціалу України і для забезпечення ефективної взаємодії науки і бізнесу.

Наталя Болгарова, секретар наукової ради ФАМ
Віра Бутенко, голова наукової ради ФАМ
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook