Факультет землевпорядкування відкрив свої двері вступникам 2022 року

1 травня 2022, 9:00
факультет землевпорядкування
     28 квітня 2022 року на факультеті землевпорядкування у віртуальному просторі відбувся День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, технікумів і коледжів. Абітурієнти дізнались про особливості навчання, можливості саморозвитку, умови проживання в гуртожитку, а також ближче познайомились із факультетом та університетом.

     Зустріч відбувалась з декількох локацій столиці. Декан факультету землевпорядкування Тарас Євсюков тримав зв'язок із вступниками з навчального корпусу на вул. Васильківській.
     Заступник декана з навчальної та виховної роботи Олександр Шевченко «в живу» показав умови проживання в гуртожитку. Адміністрація та роботодавці роблять усе можливе для створення найкращих умов проживання здобувачів, а також забезпечують житлом усіх першокурсників.

    Випускник факультету землевпорядкування, голова найчисельнішого професійного об’єднання сертифікованих інженерів-землевпорядників України ВГО «Асоціація фахівців землеустрою України» Анатолій Полтавець у своєму вітанні абітурієнтам зазначив, що професія землевпорядника завжди матиме попит і великі перспективи роботи особливо в нинішніх реаліях. Також окрему увагу зосередив на професорсько-викладацькому складі та наголосив на сучасній матеріально-технічній базі факультету. Студенти отримують знання лише від професіоналів у сфері геодезії та землеустрою, а найактивніші мають змогу поєднувати навчання та роботу за спеціальністю вже починаючи з 2-3 курсу.

     До вітального слова були запрошені представники студентського самоврядування факультету. Голова студентського самоврядування Олександр Вертелецький, перебуваючи поряд з головним корпусом НУБіП, зазначив, що навчатися в університеті дуже цікаво. Навчившись вміло організовувати свій час – можна досягти значних висот. НУБіП України в цьому якраз допоможе. Студент третього курсу Владислав Никонець, з Ніжинщини, розповів про спортивне життя на факультеті, а також додав, що велика кількість землевпорядних фірм потребує спеціалістів, тому наші випускники завжди матимуть роботу. До обговорення доєдналась магістр першого року навчання, учасниця Народного ансамблю «Колос» Дарина Коломієць. Вона наголосила, що студентське життя в НУБіП дуже активне, тож потрібно використовувати всі його можливості.

     Про переваги й особливості навчання на факультеті землевпорядкування розповіли представники професорсько-викладацького складу: завідувачка кафедри управління земельними ресурсами Ольга Дорош, завідувач кафедри геодезії та картографії Іван Ковальчук та завідувачка кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі Світлана Кохан.

    Цього року змінились умови вступу до закладів вищої освіти. Заступник відповідального секретаря Приймальної комісії НУБіП України Євгенія Кривов’яз детально розповіла про особливості цьогорічної вступної кампанії, а також віртуально познайомила із навчальним корпусом №1 – саме туди абітурієнти подають свої оригінали документів для того щоб стати студентом НУБіП України.
     Завершилась онлайн-зустріч приємним спілкуванням декана та абітурієнтів. Було багато питань та ґрунтовних відповідей.
     Бажаємо випускникам успішно скласти всі іспити та вступити до омріяного Університету!

Ольга Пронь,
студентка факультету землевпорядкування

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook