Гостьова онлайн-лекція і майстер-клас

10 лютого 2022 року

У рамках налагодженої співпраці з економічним факультетом НУБіП України 10 лютого к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування Володимир Литвиненко провів гостьову онлайн-лекцію на тему: «Бухгалтерський облік в умовах діджиталізації» та майстер-клас для студентів 3 курсу спеціальності 071 «Облік і оподаткування» коледжу.

Перед початком лекції з вітальним словом до здобувачів освіти звернулася завідувачка кафедри «Облік і оподаткування» д.е.н., професорка Любов Гуцаленко, яка розповіла студентам про можливість вступу до базового закладу освіти – Національного університету біоресурсів і природокористування України, запросила їх завітати до університету, де вони зможуть особисто поспілкуватися з керівництвом, науково-педагогічними працівниками ЗВО, оглянути потужну матеріально-технічну та науково-методичну базу тощо.

У ході лекції Володимир Литвиненко звернув увагу студентів на те, що найпоширенішим програмним забезпеченням для автоматизації обліку на сьогодні є програмні продукти системи 1С:Підприємство 8, зокрема, конфігурація «Бухгалтерія 8 для України» та «BAS Бухгалтерія», а також зазначив, що перспективним з точки зору розвитку діджиталізації обліку та управління підприємством є використання програмного рішення ERP-класу – «BAS ERP».

Володимир Сергійович провів також майстер-клас, у рамках якого дав загальну характеристику програмного забезпечення для виконання облікових завдань та разом із студентами і викладачами коледжу розглянули основні налаштування конфігурації «BAS Бухгалтерія», продемонстрував, як за допомогою автоматизації документообігу підвищується якість документів та рівень взаємодії співробітників організації.

Під час лекції були розглянуті інструменти для аналізу діяльності організації та контролю виконавчої дисципліни.

Адміністрація коледжу висловлює подяку кафедрі обліку і оподаткування НУБіП України та особисто доценту Литвиненку В.С. за сприяння в організації і проведенні гостьової лекції і майстер-класу.

Світлана Іванова,

голова циклової комісії

фінансово-економічних та облікових дисциплін


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook