Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. М. Ф. Гулого: Будуємо науковий фундамент майбутніх спеціалістів

25 квітня 2022, 10:26
ФВМ НУБіП України

Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. М. Ф. Гулого 18–22 квітня 2022 року продовжила свою роботу в умовах воєнного стану.

Всі науково-педагогічні працівники кафедри активно навчають фундаментальним дисциплінам біохімічного та фізіологічного профілів цілу плеяду майбутніх фахівців різних спеціальностей: «Ветеринарна медицина», «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза», «Ветеринарне забезпечення забезпечення Збройних Сил України», «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва», «Фізична культура і спорт», «Громадське здоров’я» та "Біомедична інженерія", яких готують різні факультети нашого університету. Студенти ОС «Бакалавр» і «Магістр» активно відвідують лекції, лабораторні та практичні заняття, що проводяться онлайн на платформах ZOOM, Cisco Webex, Google Meet із залучення месенджерів, електронного та телефонного зв’язку. У лекційному матеріалі були представлені фізіолого-біохімічні характеристики життєдіяльності людини і тварин за різних умов існування.

Ці знання практично підкріплені на лабораторних заняттях, які проводилися онлайн в синхронному режимі та асинхронно в системі elearn завдяки наявності електронних курсів за всіма дисциплінами, що створені науково-педагогічними працівниками кафедри. Здобувачі освіти проявляють значний інтерес до навчання. Вони знають, що саме тут, зараз закладається фундамент їх професійних знань.

Заняття відвідують 30–75 % студентів, вони беруть активну участь в обговореннях, задають питання, переважна більшість працює в електронних навчальних курсах. Адже скоро відбудеться сесія, яка, ми впевнені, покаже високий рівень знань майбутніх фахівців.

Висловлюємо щиру подяку деканатам факультетів ветеринарної медицини (декан, академік Микола Цвіліховський), тваринництва та водних біоресурсів (декан, доцент Руслан Кононенко), харчових технології та управління якістю продукції АПК (декан, професор Лариса Баль-Прилипко), гуманітарно-педагогічного (декан, доцент Інна Савицька), а також ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження (директор, професор Віктор Каплун) за постійну підтримку, інтерес до нашої роботи та контроль за виконанням студентами навчальних планів.

РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО


Завідувач кафедри, професор
Віктор Томчук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook