Народний театр «Березіль» : «У час війни ранки починаються не з кави..»

14 квітня 2022, 8:25

   Ще зовсім недавно більшість із нас думали, що війна, як писала Ірина Жиленко, живе десь далеко, у похмурих, із вікнами, забитими хрест-навхрест, будинках, які стоять між двома дворами, виставивши у сусідній двір величезні діри у стінах… А ще згадували слова бабусь і дідусів: «Переживемо все, дав би Бог, щоб не було війни…»

            А війна прийшла на нашу землю звідти, звідки бабусі і дідусі не чекали. І тепер наші ранки починаються незвично, не так, як завжди. Наприклад, не з кави:
 

            А ще – тепер кожен українець розуміє, що його ім'я – горде і величне, як горда і велична наша маленька Велика Україна, яка боронить себе (та й увесь світ) від рашиста-окупанта:
 
 
            І так приємно, що серед сусідів (не тих, які називали себе братами, а серед простих сусідів, які живуть поруч) є супер-люди, які начебто буденно, але мужньо роблять прекрасні справи:
 
 
            Ми розвеселимо Україну, ми переконані у цьому! І буде мир!
 
 
            Ось так щиро і натхненно про перемогу і мир говорять зараз учасники студентського народного театру «Березіль» під керівництвом старшого викладача кафедри культурології Наталії Тітенко. Перемога прийде! Все буде Україна!
 
Завідувач кафедри культурології
Ірина Майданюк
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook