День відкритих дверей, проміжна атестація студентів, підготовка до акредитації ОНП: розширене засідання деканату на гуманітарно-педагогічному факультеті

13 квітня 2022 року

 12 квітня відбулось розширене засідання деканату гуманітарно-педагогічного факультету. На порядку денному стояли питання проведення Дня відкритих дверей, якості освітнього процесу, завершення навчального семестру, підготовка випусків бакалаврів та магістрів, проведення на наступному тижні двох Всеукраїнських конференцій.

Одним з основних питань, які розглядалися на щотижневій нараді деканату з завідувачами кафедр гуманітарно-педагогічного факультету було питання підготовки до Дня відкритих дверей. Декан факультету Інна Савицька наголосила: вступна кампанія-2022 буде непростою, тому вкрай важливою є профорієнтаційна робота, потрібно активізувати партнерські контакти з закладами середньої освіти, коледжами, технікумами, залучати до цієї роботи студентів та випускників факультету.

Завідувачі кафедр прозвітували про хід проведення проміжної атестації, відвідування студентами дистанційних занять. В окремих групах спостерігається незначний відсоток неатестованих студентів, отже, викладачам потрібно докласти зусиль, щоб допомогти таким студентам усунути прогалини в знаннях та отримати допуск до складання сесії. Загалом, ситуація покращується, все більше студентів виходять на онлайнові заняття, активно працюють на платформі Ельорн. Всі куратори постійно тримають зв'язок зі своїми студентами, з їхніми батьками.
Про стан підготовки освітньо-професійних програм, каталогів навчальних планів і програм виступив заступник декана Ігор Буцик. Про хід акредитації ОНП 015 «Професійна освіта» та 033 «Філософія», початок вступної кампанії до аспірантури (донабір), підготовку програм вступних екзаменів, оновлення вибіркових дисципліни із силабусами, необхідність роботи над науковими грантовими проєктами доповіла заступник декана з наукової роботи Світлана Харченко.

  

   

«Навчальний процес триває, і кожен з нас має докладати максимум зусиль до того, щоб бути зібраним, дисциплінованим та відповідальним. Потрібно налаштуватися на перемогу і працювати кожен на своєму місці на результат. Тільки разом ми зможемо перегорнути цю страшну сторінку історії нашої незламної держави»,- сказала на завершення Інна Савицька.
Нагадуємо, що гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України гостинно запрошує 14 квітня 2022 року о 13.00 год. майбутніх студентів – випускників закладів середньої освіти (шкіл, ліцеїв, гімназій) та випускників технікумів і коледжів, на онлайновий День відкритих дверей, де всі охочі матимуть можливість познайомитися з нашим навчальним закладом, спеціальностями факультету, задати запитання щодо умов вступу, навчання, дозвілля, проживання тощо.

   

Для ефективної організації вашої участі в заході просимо завчасно заповнити анкету за цим посиланням:
АНКЕТА РЕЄСТРАЦІЇ УЧАСНИКІВ
https://forms.gle/DhX2cMZPNMGgnu186

Посилання, щоб приєднатися до заходу «День відкритих дверей» 14 кітня о 13.00 год:
https://zoom.us/j/98574876101?pwd=UVEycVduOTl5RXZOVldCSk9UMDJidz09&fbclid=IwAR2AIWTZ5fIyyqW2c1bomJBdPUgv7C0aoFvW0tpCsK9odUaSvYK5JEYAwrg#success
Ідентифікатор конференції: 985 7487 6101

Код доступу: gxnG2L

ЧЕКАЄМО НА ВАС!!!

Вадим Овчаренко,
заступник декана

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook