Весна… Все буде по-іншому!

10 квітня 2022 року
     Наближення весни завжди зігріває душу, і не тільки теплом, але і пробудженням, прагненням всього живого і рослинного світу до життя, гармонії, краси. Весна приходить для кожного по-різному і поселяється в душі незалежно від пори року. Але коли пробуджується природа, змін і оновлення хочеться всім.

     Нарешті весняне тепло пробуджує все живе від довгого зимового сну, оновлюється природа, отже, настав час прибирати прилеглу територію біля навчального корпусу №6, аби веселіше защебетали птахи, а весняна зелень привітно усміхнулася. Уже стало доброю традицією щороку навесні проводити «весняну толоку» та заходи по благоустрою територію та зробити її чистішою і привабливішою, покращити стан довкілля. 8 квітня адміністрація юридичного факультету разом з комендантом навчального корпусу №6 та черговими прибрали подвірʼя та прилеглу територію, впорядкували квітники та очистили доріжки. Весело та дружно йшла робота… Об’єднані зусилля, націлені на благоустрій, естетичне оформлення квітників, покращили подвірʼя корпусу.

     Адміністрація факультету висловлює щиру подяку техперсоналу за допомогу в організації та проведенні весняної толоки! Весна творить дива, не забуваємо!

Олена Улютіна,
заступниця декана

 

      

        

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook