Вчасна обрізка саду – запорука щедрого врожаю

23 березня 2022 року

     Україна бореться з віроломним північним сусідом, який розпочав війну проти українського народу. Не судилося ерефії на чолі зі своїм незмінним очільником здійснити навіжений план бліц-крігу, не вдалося зламати незламний опір українців. Та неочікувано вдалося їх об’єднати в єдину силу, незалежно від мови, на якій вони розмовляють та релігійної конфесії. Запорукою перемоги над агресором є об’єднання зусиль на фронті і в тилу. І тоді перемога буде неодмінно. Як неодмінно настає весна та пробуджується природа. Рукотворна її частина потребує постійного догляду.

 

     Незабаром розквітне плодовий сад колекційно-дослідного господарства ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України». Та щоб отримати щедрий урожай восени, потрібно вчасно провести обрізку плодових дерев. З цією метою викладачі, лаборанти та інші працівники закладу освіти організували проведення трудового десанту і виконали необхідні роботи по догляду за плодовими насадженнями.

     Директор коледжу Борис Павлюк та колектив їдальні (завідувачка - Галина Клочко) організували для працівників смачні канапки, печиво із запашним чаєм. Виконано корисну роботу.

     В коледжі продовжується освітній процес в дистанційному режимі. Попри всі складнощі освітньої діяльності в умовах воєнного стану викладачі і студенти коледжу спрямовують свої зусилля на якісне виконання основного завдання учасників освітнього процесу – успішне навчання і викладання. Це важлива складова примноження міцності нашої держави і її щасливого майбутнього після перемоги над російським агресором.

Юрій ВІЙТИК,
фото Михайла СОПИЛЮКА

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook