На економічному факультеті вітали з Міжнародним днем жінок та дівчат у науці

11 лютого 2022, 14:00
 Жінка – звичайне слово, а скільки в ньому тепла, любові та добра!!! Жінка-мама, сестра, дружина, донечка, коліжанка… Роль жінки важко описати словами, але кожен відчуває серцем! Найвідповідальніша місія людського роду віддана жінці! Вона дарує життя, наповнює його, прикрашає, надихає. Завдяки мудрості, милосердю та духовній жіночій широті яскравими барвами грає людське життя, основою якого є родина, де тепло і, де завжди чекають. Але сьогодні, до головної ролі жінки як берегині домашнього затишку, додалося багато нового. Сучасні жінки не просто фундатори та прикраси життя, це незамінні державні службовці, політичні діячі, дослідники тощо.
     Тому, у 2015 році резолюцією ООН 11 лютого затверджено як свято, коли весь світ відзначає Міжнародний день жінок та дівчат у науці.

     На економічному факультеті, за сприяння керівництва, започатковано традицію відзначати Міжнародний день жінок та дівчат у науці. Сьогодні, чарівні жінки складають 70% кадрового потенціалу факультету і кожна є лідером в освіті, професійній підготовці, науковій діяльності, інноваційних та соціально-культурних проєктах. У цьому році, декан Анатолій Діброва від імені всього колективу економічного факультету відзначив:
    Вікторію Байдалу – у номінації «Підтримка та розвиток наукового потенціалу економічного факультету»Юлію Біляк – у номінації «За активну позицію в науці»Наталію Вдовенко – у номінації «Найвищий h-index в міжнародній наукометричній базі Scopus»Світлану Войцехівську – у номінації «Лідерка аспірантів економічного факультету»Лесю Воляк – у номінації «За інноваційні рішення для навчального процесу»Любов Гуцаленко – у номінації «Найвищий h-index в наукометричній базі Google Scholar»Надію Давиденко – у номінації «Найвищий h-index в міжнародній наукометричній базі Web of Science»Тетяну Собченко – у номінації «Креативність в онлайн освіті»Ларису Коваленко – у номінації «Харизма в науці»Олену Колеснікову – у номінації «За інноваційну підготовку в науці»Тетяну Куць – у номінації «За міжнародну наукову співпрацю»Інну Лазаришину – у номінації «Розвиток аналітичної школи факультету»Оксану Макарчук – у номінації «За розвиток українсько-польської співпраці в науковій сфері»Ольгу Файчук – у номінації «Молодий вчений»Любов Худолій – у номінації «За розвиток банківської та страхової справи»Валентину Яворську – у номінації «Модераторка біржового ринку».
 

 

 

 

 

 

Повага в кожнім слові, дії, звуці,
Захоплюється вами білий світ,
З Міжнародним Днем жінок й дівчат в науці!
Низький уклін за творчий ваш підхід!
Керуєте ви вдома й на роботі,
Бо терпеливі, мудрі ви завжди,
В теплі родина, у добрі й турботі,
В науці теж вагомі є плоди!
Новації в підручниках і тезах,
І першість в міжнародних виданнях,
Думка смілива і гостріша леза,
Вас возвеличують в поемах і піснях!
Здоров’я всім! Кохання і наснаги,
В родині затишку в науці перемог,
Душевної в житті вам рівноваги,
Благополуччя всім! Хай береже вас Бог!
                                                                                          Автор - Олег Криворот
 
Юлія Негода,
заступник декана економічного факультету
 
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook