«ПРОШЕПОЧІТЬ МОЛИТВУ ЗА СОЛДАТА»

16 лютого 2022 року

IMG 1980     8 лютого викладачі та співробітники нашого вишу, представники міської ради та волонтерського руху в академічній каплиці інституту молитовно вшанували світлу пам'ять випускника  нашого освітнього закладу Петра Шемчука – командира взводу 3-го окремого танкового батальйону „Звіробій” (Десна), який 2015 року героїчно загинув в зоні АТО, неподалік Донецького аеропорту, під час мінометного обстрілу.

IMG 1979IMG 1972IMG 1977IMG 1976IMG 1970      Працівники наукової бібліотеки організували виставку про життя та героїчний подвиг Героя, прот. Володимир у своїй промові сказав: «Ніщо не зменшить біль утрати для матері і рідних. В жалобі в цей день схиляємо голови і ми, молимось за упокій душі Петра. Просимо Бога, щоб пам’ять всіх убитих згуртувала нас, живих, дала силу і волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі, пам’ятаймо: «В єдності сила народу» – наголосив він.

IMG 1988IMG 1989     Хай горить свіча пам’яті. І серцем нехай кожен з нас торкнеться до цього вічного священного вогню – частинки вічного. А світло цих свічок хай буде даниною тим, хто навічно пішов від нас, хто заради торжества справедливості жертвував найдорожчим. Вони повинні жити у нашій пам’яті.

IMG 1982IMG 1984

«Не треба наших убивати…
Вся Україна проклене!
Тримайтесь, дорогі солдати,
Їх Божа кара не мине!»
 

Відділ гуманітарної освіти, виховання і студентських справ

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook