Організацію освітнього процесу на факультеті ветеринарної медицини розглянуто на засіданні старостату

10 лютого 2022 року
     Згідно затверджено плану заходів на лютий 2022 року по факультету ветеринарної медицини, 09 лютого відбулась онлайн-зустріч деканату факультету ветеринарної медицини зі старостами академічних груп 1-5 курсів. Метою зустрічі було обговорення організації освітнього процесу в другому семестрі, стан заборгованості за зимову заліково-екзаменаційну сесію та нарахування додаткових балів студентам у другому семестрі 2021-2022 н.р.

     У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив старост з подіями, які відбулися на факультеті ветеринарної медицини, зокрема - це початок семестру в дистанційному режимі. Два студенти факультету за програмою Erasmus+ в другому семестрі навчатимуться в Universitat de Lleida (Каталонія, Іспанія). Постійно відбувається покращення умов проживання у гуртожитку. Нагадав про здачу студентами єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ).


     Також Микола Іванович зосередив увагу старост на ситуації, яка склалась із захворюванням на COVID-19, та наголосив на дотриманні протиепідеміологічних правил.
     Заступник декана Сергій Деркач довів до відома студентів зміст наказів ректора університету: від 31 січня 2022 року, № 66 «Про зміни до графіку освітнього процесу на 2 семестр 2021-2022 н.р.», від 03 лютого 2022 року, №78 «Про щотижневий контроль за відвідуванням занять студентами у 2 семестрі 2021-2022 н.р.». Закцентував увагу на аналізі успішності заліково-екзаменаційної сесії за І семестр 2021-2022 н.р. у студентів 1-3 курсів. Нагадав про розклад початку і закінчення занять та контроль відвідування студентами занять.


     Заступник декана Юрій Жук у своєму виступі зупинився на аналізі успішності заліково-екзаменаційної сесії за І семестр 2021-2022 н.р. у студентів 4-5 курсів. Зосередив увагу старост на тому, що відвідування лекцій і своєчасне виконання та здача лабораторних занять на навчально-інформаційному порталі Elearn є обов’язковим. На лекціях обов’язково потрібно включати камери. Також заступник декана нагадав старостам щодо боргів за оплату навчання.

 
     Заступник декана Тарас Савчук проінформував старост про своєчасну подачу інформації про додаткові бали в весняному семестрі 2021-2022 р.н. Також закликав старост контролювати ситуацію в групі та в гуртожитку, де проживають їх студенти.
     Старости груп доповіли про стан відвідування студентами онлайн-занять. Зупинялись на проблеманих питаннях, які виникли з початком семестру.

 
     Впродовж засідання старости задавали питання, які стосувались як освітнього процесу, так і виховного, на які отримували чіткі, лаконічні та аргументовані відповіді.

 
     На завершення декан факультету Микола Цвіліховський побажав усім міцного здоров’я і успіхів у навчальному семестрі.

Юрій Жук, Сергій Деркач, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook