Відбулися співбесіди із завідувачами кафедр факультету ветеринарної медицини

6 лютого 2022 року
     Відповідно до розпорядження декана Миколи Цвіліховського, впродовж січня-лютого 2022 р. згідно графіка відбулися очно-дистанційні співбесіди із завідувачами кафедр факультету ветеринарної медицини.

    Для проведення співбесід була сформована робоча група у складі: голова – Микола Цвіліховський, заступник голови – Сергій Голопура, члени групи: Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук, Володимир Костюк, Вікторія Грищенко, Григорій Бойко, Віталій Соломон.
     Кожен завідувач кафедри під час своєї доповіді зосереджував увагу на наступних питаннях: кадрова стратегія розвитку кафедри та її реалізація у 2022 р.; організація освітнього процесу, стан наповнення та атестація електронних навчальних курсів з дисциплін, які викладаються на кафедрі; проведення профорієнтаційної роботи співробітниками у 2022 р. та виконання відповідних наказів ректора та розпоряджень декана; науково-інноваційна діяльність та публікаційна активність науково-педагогічних працівників кафедри у наукометричних базах Scopus і Web of Science; здобуття наукових грантів і подання наукових проектів у 2022 році; оновлення матеріально-технічної бази кафедр і створення нових, сучасних навчально-наукових лабораторій у 2022 р. та їх атестація.


     Актуальним питанням під час співбесіди було також стажування НПП кафедр на сучасних підприємствах, в закладах вищої освіти та наукових установах України та закордоном.

     Особлива увага членів робочої групи приділялась також питанню позабюджетних надходжень, зокрема, укладання госпдоговірних наукових тематик, наданню науково-консультаційних послуг тощо. Після доповіді завідувачів було озвучено ряд запитань, пропозицій, зауважень та побажань від членів робочої групи щодо покращення роботи кафедр у 2022 році.
     За результатами співбесід були поставлені завдання кожному завідувачу кафедр: провести відповідні співбесіди з науково–педагогічними працівниками і співробітниками свого колективу з визначенням кожному з них конкретних завдань на 2022 рік з метою досягнення цільових показників у діяльності кафедри.
     На завершення декан факультету Микола Цвіліховський побажав всім колективам кафедри міцного здоров’я, успіхів і плідної роботи!

 

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook