Міжнародна науково-практична інтернет-конференція «Розвиток фінансів, аудиту, бухгалтерського обліку та оподаткування: реалії часу»

1 лютого 2022 року

 01.02.2022 д.е.н., доцент кафедри економіки Тетяна Мірзоєва виступила з вітальним словом на пленарному засіданні та була учасником І Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Розвиток фінансів, аудиту, бухгалтерського обліку та оподаткування: реалії часу», присвяченої памяті видатного науковця Сергія Юрія, що проходила в НРЗВО «Кам’янець-Подільський державний інститут» на платформі ZOOM.

Участь у таких заходах є надзвичайно важливою для науково-педагогічних працівників, особливо в період пандемії, коли ми всі розосереджені й не маємо змоги спілкуватися наживо. Адже наука не стоїть на місці, практичні сфери різного спрямування зазнають впливу сучасних реалій і, безумовно, спілкування та обмін думками дуже потрібні – як молодим, так і досвідченим науковцям. А співпраця між двома закладами вищої освіти апріорі є одним із інструментів розвитку науки й суспільства, а також залучення молоді до наукової сфери.
 
  
д.е.н., доцент кафедри економіки
Тетяна Мірзоєва 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook