Випускник столичної школи Нікіта Микитчик обирає НУБіП України першим пріоритетом

27 січня 2022 року
     - Добрий день, представтеся та розкажіть про себе.
     Мене звати Нікіта Микитчик, мені майже 17 років, я киянин, навчаюся у спеціалізованій школі № 64.

     - Чому ви зацікавилися НУБіП України?
    Передусім, звичайно, знайомився з багатьма вузами Києва, разом із батьками багато радилися. Зіграло свою роль те, що декілька членів моєї родини закінчили та навчаються в НУБіП України. Потім на офіційному сайті університету знайшов багато цікавої інформації, а після відвідування Дня відкритих дверей, остаточно зрозумів – це мій навчальний заклад. І переконаний, що для досягнення успіху в майбутньому дорослому житті варто обрати цей навчальний заклад, адже тут працюють фахівці високого рівня, піклуються про студентів і дбають про їхній всебічний розвиток поза навчанням.
     - Чи обрали ви вже спеціальність?
   Вибір професій сьогодні дуже різноманітний, вибір спеціальностей у НУБіП також вражаючий, тому, чесно кажучи, ще дещо вагаюся між економікою та комп’ютерною інженерією. Але однозначно НУБіП України - мій пріоритет №1. Тому з вересня навчаюся на підготовчих курсах в університеті.
    - Чим цікавитеся, окрім навчання?
   Основне моє захоплення - це спорт. Уже багато років займаюся олімпійським видом спорту тхеквондо, маю зелений пояс. Знаючи, що в НУБіП України приділяється значна увага спорту, сподіваюся і в подальшому поєднувати своє навчання і захоплення.

     - Чого очікуєте від навчання у стінах нашого університету?
    Сподіваюся на незабутні студентські роки) Маю надію, що здобуду друзів на все життя! Від навчання очікую отримати багато знань, які згодом мені знадобляться, щоб стати в майбутньому фахівцем високого рівня.
Бажаємо успіху при вступі та здійснення всіх сподівань!
 
Розмову провела Тетяна Мірзоєва,
доцент кафедри економіки

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook