Стратегічні цілі, завдання та принципи розвитку на 2022 рік обговорили на зборах трудового колективу факультету аграрного менеджменту

26 грудня 2021 року

   23 грудня 2021 року відбулися збори трудового колективу факультету аграрного менеджменту, де ключовим питанням був звіт декана про підсумки діяльності факультету у 2021 році і завдання на 2022 рік відповідно до Програми розвитку НУБіП України «Голосіївська ініціатива-2025».

   Декан факультету Анатолій Остапчук у своєму виступі підвів підсумки діяльності колективу за 2021 рік у розрізі навчальної, наукової, інноваційної, міжнародної, виховної роботи. До відома колективу були доведені показники фінансово-економічної діяльності, науково-дослідної роботи, адміністративно-господарської діяльності. 
   Декан факультету представив SWOT-аналіз діяльності, де були визначені сильні, слабкі сторони, можливості та загрози для факультету. Анатолій Остапчук зазначив, що можливостями є створення нових рейтингових ОП, співпраця з ЗВО, які не відкривають магістерські програми, з приводу залучення студентів до магістратури, збільшення наборів іноземних студентів шляхом розширення програм підготовки іноземною мовою, робота через посольства та представництва, участь кафедр у міжнародних проектах, збільшення кредитної мобільності науково-педагогічних працівників та студентів. Водночас є і загрози серед яких зменшення контингенту студентів та скорочення штату науково-педагогічних працівників, зниження кількості абітурієнтів через низький рівень підготовки в ЗСО та скорочення фінансування.
 
   Начальник відділу кадрів НУБіП України Микола Михайліченко, що був запрошений на збори трудового колективу як представник ректорату, визнав роботу колективу факультету задовільною, підтримав пропозицію схвалити звіт декана про підсумки діяльності факультету у 2021 році і завдання на 2022 рік відповідно до Програми розвитку НУБіП України «Голосіївська ініціатива-2025».
   Участь у обговоренні взяли завідувачі кафедр маркетингу та міжнародної торгівлі Руслан Буряк, адміністративного менеджменту та ЗЕД Віталій Луцяк, менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Тетяна Балановська, виробничого та інвестиційного менеджменту Марина Дєліні, економічної теорії Микола Талавиря, а також науково-педагогічні працівники, які у своїх виступах підтримали пропозицію схвати звіт та окреслили основні проблеми у роботі колективів кафедри і запропонували шляхи їх вирішення.
 
 
 
   За результатами відкритого голосування одноголосно затвердили звіт декана факультету за 2021 рік та прийняли до виконання поставлені завдання на 2022 рік.
 
Лариса Карпенко,
заступник декана факультету 
аграрного менеджменту
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook