Випуск-2021 на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології

24 грудня 2021 року

    22 грудня  2021 року, у читальній залі бібліотеки відбулися урочистості з нагоди вручення дипломів магістрів. Випускники підрозділів, які ще донедавна були його студентами, отримали довгоочікувані дипломи про вищу освіту.

       Дипломи освітнього ступеня «Магістр» отримало 118 студентів, з яких 27 дипломи з відзнакою. Для студентів-випускників, викладачів та їх батьків – вручення дипломів – визначна подія. Адже випускний – це остаточне підбиття підсумків роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці. Роки навчання в університеті пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли студентам вручили заповітні дипломи.
      На урочистих зборах з вітальною промовою до випускників звернулась декан факультету Юлія Коломієцьначальник науково-дослідної частини університету Володимир Отченашко, які тепло і сердечно привітали випускників із закінченням навчання в університеті. 
      Напутні слова випускникам по черзі висловили завідувачі кафедр Микола Доля, Світлана Прилуцька, Олена Наумовська, які звернулись зі словами вдячності батькам студентів, які виховали їх та поставили на вірну дорогу. Кожен з них відзначив високу кваліфікацію та активну життєву позицію цьогорічних випускників та побажали всім винуватцям свята творчих злетів та нових підходів до життя.
     Найтепліші слова подяки та щирі побажання всьому науково-педагогічному складу та співробітникам факультету від імені випускників висловила магістр Єлизавета Кабакова.
      Варто відмітити також, що особливий відгук у серцях присутніх мали вокальні виступи студентів факультету, які звучали з нагоди свята для випускників-2021.
      Дорогі випускники! Факультет випускає вас у велике життя з вірою та надією в краще, адже всі ці роки дружний викладацький склад вирощував у вас паростки добра і любові до ближнього, виховував сильний духом, створював нового компетентного фахівця в своїй області! З чистою душею і совістю ми відкриваємо для вас двері в майбутнє, бажаємотвпевненості в своїх силах, витримки й наполегливості у досягненні поставленої мети! Не втрачати амбіції та енергію, з кожним днем лише примножуйте їх, не втрачати віру в себе! З впевненістю хочемо заявити, що випускаємо гідних фахівців і знавців своєї справи. Вітаємо з випускним! Успіхів у підкоренні ваших вершин!

Валерія Бондарь,

заступник декана з наукової та міжнародної діяльності

Наталія Батрак

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook