ПІДСУМКИ ТИЖНЯ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ СОЦІАЛЬНО-ГУМАНІТАРНИХ ДИСЦИПЛІН

13 грудня 2021 року

     Завершився тиждень циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін. Заходом-відкриттям тижня став флешмоб «Українська хустка мені до лиця» 7 грудня. До заходу приєдналися викладачки інших циклових комісій, працівниці адміністрації та підрозділів коледжу, а також студентки різних курсів.

       8 грудня у групі МН212 викладачем Діаною Малаховою проведений виховний захід «Що водить сонце і світила?» літературний дайджест. Під час якого студенти вшанували  пам’ять видатного італійського поета Данте Аліг’єрі, письменника, який змусив людство замислитись над двома найважливішими проблемами: життя і смерті;  любові і зради.

       8 грудня студентами групи ПН201  було проведено усний журнал «Гроно літературних ювілеїв». Організували захід викладачі української мови та української літератури Ольга Кисла та Марина Шостка. Перегортуючи сторінки, студенти згадали життя та творчість ювілярів 2021 року: І.Франка, Лесі Українки, В.Стефаника, М.Вороного, П.Тичини, В.Підмогильного, І.Багряного, Г.Тютюнника,  І.Драча, М.Вінграновського.

       8 та 9 грудня викладачі іноземної мови Ірина Іванченко та Тетяна Колесник організували перегляд та обговорення документального фільму «Great Britain: places of interest, customs and traditions» та виховний захід «Студентські традиції в іншомовних країнах». Студенти познайомилися з особливостями британської системи освіти, побачили Лондон, порівняли студентське життя поза навчанням.

       Велика історична гра стала традиційним заходом, що передбачений програмою Тижня циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін. Організували захід викладачі історії України Володимир Шевченко та Наталія Шевченко. За звання кращих знавців історії України в нинішньому році змагалися збірні команди студентів другого курсу: «Слов’яни», «Козаки», «Бандерівці», «National War».

       10 грудня відбувся заключний захід тижня циклової комісії – круглий стіл «Реалізація прав людини у світі і в Україні», присвячений Міжнародному дню прав людини та 73-й річниці прийняття Загальної декларації прав людини, у засіданні якого взяли участь студенти ІІ–ІV курсів коледжу. Учасники круглого столу обговорили сучасний стан реалізації в Україні положень Загальної декларації прав людини та питання імплементації міжнародно-правових стандартів прав людини, що містяться у Загальній декларації прав людини в національне законодавство України.

       Дякуємо всім учасникам, які долучилися до організації та проведення заходів тижня циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін!
Володимир Шевченко, голова циклової
комісії соціально-гуманітарних дисциплін
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook