Студенти факультету харчових технологій активні учасники ІІ етапу шахового марафону на звання "Шаховий Король НУБіП України"

18 грудня 2021 року

      У вівторок 14 грудня відбувся фінальний ІІ етап шахового марафону на звання «Шаховий Король НУБіП України» у боротьбі за головний приз – Кубок проректора Сергія Кваші між студентами гуртожитків НУБіП України. Такі турніри проводяться з метою розвитку логічного мислення та інтелектуальних здібностей. Змагання відкрив вітальним словом Сергій Кваша, побажавши успіхів у навчанні та у спортивних досягнень у фіналі змагань до 124-ї річниці Університету.

      Турнір проходив в гуртожитку №9 у дружній атмосфері, чому сприяла активна підтримка адміністрації гуртожитку. Слова вдячності від усіх учасників та вболівальників за теплий прийом і чай зі смаколиками почули комендант гуртожитку №9 – Лідія Йовенко, голова студентської ради – Анастасія Ясинська та вихователь гуртожитку – Тетяна Розбицька.

     Гра була цікавою та інтригуючою, адже всі суперники були гідними конкурентами.

      Після декількох годин напруженої гри, було визначено 4 переможців:

місце команда гуртожитку № 9

місце посів гуртожиток №6

– студенти 1 гуртожитку

– здобув гуртожиток №8.

     Окрім того, кожна з команд була нагороджена грамотами, а Студентська Організація та Студентська Рада купили учасникам солодкі презенти, щоб підсолодити сірі будні.

      За організацію, підготовку та проведення висловлено подяку директору ННЦ ВР і СР – Геннадію Ржевському, начальнику відділу виховної роботи та студентських справ ННЦ ВР і СР – Сергію Михнюку, провідному фахівцю відділу виховної роботи та студентських справ ННЦ ВР і СР – Катерині Шамро, за чесне, безкомпромісне суддівство змагань головному судді, провідному фахівцю відділу виховної роботи та студентських справ ННЦ ВР і СР – Миколі Литвину.

     Сподіваємося, що подібні турніри будуть проводитися часто і стануть традиційними.

      Бажаємо непереможного спортивного духу, нових досягнень і перемог!

 Ангеліна Кулачок,
студентка 2 курсу 1 групи

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook