ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА

16 грудня 2021 року
     Одним з головних кроків в житті кожної молодої людини є вибір професії. Правильний вибір професії зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку, високу продуктивність праці. Він є точкою, в якій сходяться інтереси особистості та суспільства, поєднання особистих і загальних інтересів.
       З метою ознайомлення випускників шкіл зі спеціальностями, за яким можна отримати престижну і затребувану професію, продовжити навчання в НУБіП України, матеріально-технічною базою Боярського фахового коледжу 15 грудня відповідальна секретар приймальної комісії Ілона Пашенцева та методист Наталія Сидорко відвідали заклади середньої освіти Макарівського району (Наливайківську гімназію, Ніжиловицьке навчально-виховне об'єднання "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дитячий садок", Комарівський ліцей). Під час зустрічей викладачі акцентували увагу на тому, наскільки важливо сьогодні здобути освіту, щоб бути фахівцем високого рівня, затребуваним на ринку праці, мати гідну заробітну плату і можливість реалізації своїх професійних планів. Ілона Пашенцева розповіла випускникам про Правила прийому до Коледжу, вступні іспити, студентське містечко та запросила на День відкритих дверей, який відбудеться 23 грудня об 11 год. в онлайн-режимі на офіційній сторінці Facebook.
      Висловлюємо щиру вдячність директорам закладів освіти, а саме: Ірині Омельченко, Валентині Шевченко та Любові Лопузі за гостинний прийом, гідне виховання підростаючого покоління та подальшу співпрацю з нашим навчальним закладом. Боярський фаховий коледж – це крок у майбутнє, а якщо Ви мрієте зробити крок у нове і цікаве життя, зануритися у захоплюючу хвилю нових знайомств, вражень, відкриттів – розпочніть писати нову цікаву сторінку власного життя разом з нами!
ВСП "Боярський фаховий коледж НУБіП України" чекає саме на Вас! 
 
 Ілона Пашенцева, відповідальна секретар приймальної комісії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook