Захист магістерських кваліфікаційних робіт майбутньої еліти автомобільного транспорту аграрного сектору випуску 2021 року!

10 грудня 2021 року
    07 грудня 2021 року на механіко-технологічному факультеті відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт студентів магістратури спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» освітньо-професійної програми «Автомобільний транспорт» очної форми навчання на оф-лайн засіданні екзаменаційної комісії НУБіП України "Автомобільний транспорт".
    Засідання екзаменаційної комісії відкрив професор Руслан Буряк, який оголосив наказ ректора Університету про створення екзаменаційної комісії "Автомобільний транспорт", запитав у студентства про відвід членів екзаменаційної комісії, і звернувся до магістрантів з вітальним словом, побажав магістрантам успішного захисту, акцентував увагу всіх присутніх на тому, що сьогодні Україна потребує підготовлених професіоналів, лідерів, здатних здійснювати інженерний менеджмент автотранспортними організаціями на інноваційному рівні.
    Екзаменаційна комісія у складі: професора Руслана Буряка, професора Олега Загурського, завідувача кафедри Івана Роговського, завідувачки кафедри Лілії Савченко, доцентки кафедри Вікторії Опалко та секретаря комісії Наталії Кулібаби екзаменували рівень магістерських кваліфікаційних робіт, їх практичну значущість та спрямованість на вирішення актуальних виробничих проблем автомобільного транспорту аграрного сектору економіки України.

    Оцінки «відмінно» і «добре» стали закономірним заключним фіналом, який залишиться тепер у дипломах магістрів, протоколах екзаменаційної комісії і доробку наукових керівників з кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка.
    На велику увагу заслуговує обрана тематика магістерських кваліфікаційних робіт, у якій представлено майже увесь спектр сучасних інноваційних інженерних досліджень, серед яких такі актуальні питання особливості інженерного менеджменту в аграрному секторі економіки України як: діагностування технічного стану автомобільного транспорту, екологічність та економічність експлуатації автомобільного транспорту тощо. Дослідження магістрантами подібної тематики свідчить про значний науковий потенціал науково-педагогічного складу кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка та змістовну роботу спрямовану на підвищення фахової компетентності студентів магістратури спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» механіко-технологічного факультету.

    Прикінцеве слово було за гарантом освітньо-професійної програми «Автомобільний транспорт» професором кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка Валерієм Войтюком, який у своєму слові відмітив, що всі студенти магістратури спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» механіко-технологічного факультету успішно виконали індивідуальний план навчання, володіють необхідними знаннями та вміннями.
    Завершив захід професор Руслан Буряк, який констатував, що магістерські кваліфікаційні роботи студентів магістратури спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» механіко-технологічного факультету відповідають встановленим в Університеті вимогам. Він привітав магістрів з успішним захистом і побажав всім успішного працевлаштування.
    За результатами захисту магістерських кваліфікаційних робіт двом магістрантам було рекомендовано вступити на навчання до аспірантури Університету, а три магістерські кваліфікаційні роботи рекомендовано до подачі на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт 2021/2022 років з спеціальності «Автомобільний транспорт».

 
Сердечно вітаємо студентів магістратури спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» механіко-технологічного факультету з успішним захистом та бажаємо міцного здоров’я, професійного зростання і подальших звитяг!

 

Іван Роговський
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook