Приймальна комісія НУБіП України взяла участь у нараді-семінарі МОН України щодо обговорення новацій Вступної кампанії у 2022 році

8 грудня 2021, 9:00
     Умови вступу на 2022 рік зареєстровано в Міністерстві юстиції (реєстраційний номер №1542/37164 від 26.11.2021), а отже є всі необхідні умови для розроблення та затвердження Правил прийому до НУБіП України у 2022 році.
     Традиційно Приймальна комісія НУБіП України черговий раз взяла участь в онлайн нараді-семінарі Міністерства освіти і науки України. Під час засідання прозвучали особливості новацій Вступної кампанії 2022 року та були надані відповіді на ключові питання, що найбільш хвилювали відповідальних секретарів приймальних комісій закладів вищої освіти України.
     Зокрема, наголошувалось про відкритість та актуальність інформації на сайтах закладів освіти щодо Правил прийому на поточний рік. Нагадуємо, що з Правилами вступу до НУБіП України майбутні вступники мають можливість ознайомитись на офіційному сайті нашого університету у рубриці «Вступнику» за наступним посиланням https://nubip.edu.ua/entrant
     У 2022 році передбачена подача електоронних заяв через сайт http://vstup.edbo.gov.ua/ для усіх категорій вступників:
1. ОС «Бакалавр» (за результатами ЗНО 2019-2022 рр.):
2. ОС «Магістр» (за результатами ЄВІ (2020-2022 рр.)/ЄФВВ) https://nubip.edu.ua/node/76349
     Вступники на ОС «Бакалавр» на основі ПЗСО можуть подати до п’яти заяв на місця державного замовлення та до двадцяти заяв на небюджетні конкурсні пропозиції.
     При вступі на ОС «Магістр» на основі ОС «Бакалавр» є обов’язковим складання ЄВІ з іноземної мови та ЄФВВ (предметний тест та тест загальної навчальної компетентності) на спеціальності галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», 06 «Журналістика», 07 «Управління та адміністрування», 08 «Право», 28 «Публічне управління та адміністрування», 29 «Міжнародні відносини» (на усі інші спеціальності передбачено складання ЄВІ з іноземної мови та вступного іспиту на базі університету).
     Важливо!!! Вступники на ОС «Магістр» на основі ступеня магістра (ОКР «Спеціаліст») можуть за їх вибором або подати результат ЄВІ та/або ЄФВВ, або скласти відповідні вступні іспити у закладі (окрім спеціальності 081 «Право»).
     Обговорено також обов’язковість наповнення модулів щодо кадрового забезпечення освітніх програм у ЄДЕБО для подальшої можливості створення конкурсних пропозицій Вступної кампанії 2022 року.
     Наголошувалось про важливість дотримання обмежень стандартів вищої освіти під час перезарахування обсягу кредитів ЄКТС, необхідних для здобуття ОС «Бакалавр» на основі ОКР «Молодший спеціаліст».
     На нараді-семінарі були обговорені й інші питання щодо проведення Вступної кампанії у 2022 році.
     Для більш детальної інформації звертайтесь за телефонами Приймальної комісії НУБіП України: (044) 258-42-63; 527-83-08, або пишіть нам на електронну адресу [email protected].
 
Оксана Гончарук,
заступник відповідального секретаря

приймальної комісії 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook