Відійшла у вічність Галина Андріївна Скибун

30 листопада 2021, 8:30

З глибоким сумом повідомляємо, що 28 листопада 2021 року на 71 році життя відійшла у вічність Галина Андріївна Скибун – людина щирої душі та відкритого серця.

Народилася 21 червня 1951 р. в с. Ситняки Макарівського району Київської області.
З 1958 p. по 1968 p. навчалася в Макарівській середній школі.
Після закінчення навчання на відмінно поступила в Макарівське медичне училище. Закінчивши з відзнакою медичне училище в 1971 р., одержала спеціальність фельдшера і право вступу в медінститут на підставі 5 % кращих випускників. Однак прийняла рішення працювати на посаді завідувача Ніжиловичським фельдшерсько-акушерським пунктом Макарівського району. На цій посаді працювала в період з 1971 р. по 1973 р.
У 1974 р. Г.А. Скибун переїжджає на постійне місце проживання до м. Києва, де впродовж трьох років працює на посаді старшої медсестри в дитячій поліклініці Шевченківського району.
У 1977 р. Г.А. Скибун поступає на ветеринарний факультет Української сільськогосподарської академії. Навчання закінчила у 1982 р. з відзнакою, отримавши диплом ветеринарного лікаря і направлення на роботу на кафедру терапії і клінічної діагностики.
З 1982 р. і до виходу в 2011 р. на заслужений відпочинок, Г.А. Скибун незмінно працювала на посаді старшого лаборанта кафедри терапії і клінічної діагностики.
Скибун Г.А. брала активну участь у громадському житті кафедри, факультету ветеринарної медицини та університету. Вона була заступником голови профбюро ННІ ветеринарної медицини та якості і безпеки продукції тваринництва.
За сумлінну працю Г.А. Скибун неодноразово нагороджувалась Почесними грамотами Національного аграрного університету.
У ці скорботні дні розділяємо невимовний сум і тугу близьких і рідних Галини Андріївни.
Світлий, добрий спомин про неї назавжди залишиться в серцях співробітників та колег.

Вічна пам'ять!
Царство Небесне!


Колектив кафедри терапії і клінічної діагностики

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook