Вибір майбутньої професії – серйозний та відповідальний крок. День відкритих дверей у Боярському фаховому коледжі

26 листопада 2021 року
     У житті кожної людини вибір майбутньої професії – серйозний та відповідальний крок. Від цього вибору залежить багато – можливість реалізації інтересів, перспективи творчого зростання, добробут, дружні й ділові контакти.
 
     25 листопада 2021 р у Боярському фаховому коледжі відбувся День відкритих дверей онлайн. Захід транслювався на офіційній сторінці Facebook та YouTube-каналі. Модератори заходу – відповідальна секретар приймальної комісії Ілона Пашенцева та викладач маркетингу Анна Толстих.
     Своїми враженнями про навчання в коледжі, дозвілля, проживання в гуртожитку поділилися студенти нового набору – Іванна Радок та Анна Дреус (І курс спеціальності «Екологія»), Анна Когут (І курс спеціальності «Маркетинг»), Валерія Марієнко (ІІ курс, спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»), Назар Гнатюк (ІІ курс спеціальності «Агрономія»). Розмова проходила у формі бліц-інтерв’ю.
 
     Директор коледжу Сергій Кропивко надав учасникам зустрічі ґрунтовні роз’яснення щодо новацій Вступної кампанії у 2022 році, зупинився на важливих моментах Правил прийому до Боярського фахового коледжу.
     Викладачі коледжу надали вичерпну інформацію щодо спеціальностей, відповідальна секретар приймальної комісії Ілона Пашенцева ознайомила з особливостями вступної кампанії 2022 року, наголосила на перевагах навчання у нашому закладі освіти та виборі професії. Сподіваємося, що зустріч стане в нагоді випускникам шкіл у виборі майбутньої професії, а в її отриманні допоможе Боярський фаховий коледж. Адже бути студентом відокремленого структурного підрозділу «Боярський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» – престижно, відповідально і справді круто!
 
     Чекаємо на Вас, шановні абітурієнти!
     Отримуйте своєчасну інформацію про Вступну кампанію-2022 на офіційному сайті коледжу http://bkeipr.com/ у рубриці «Вступнику». Дізнавайтеся про цікаві івенти, Дні відкритих дверей, яскраве студентське життя на інших офіційних ресурсах:
https://www.facebook.com/bkeipr/
https://www.youtube.com/channel/UC9rkL-2C0922laWYPiJfEJQ
https://www.instagram.com/boyarka.koledj/
Пашенцева Ілона,
відповідальний секретар приймальної комісії

Боярського фахового коледжу НУБіП України  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook