Зустріч з представниками фірми Бруннталлер: студенти НУБіП України проходитимуть практику в Чехії

10 липня 2014 року
Представники фірми Бруннталлер (Чехія) з робочим візитом відвідали наш університет та зустрілись із керівництвом. 
 
У перемовинах взяли участь в. о. ректора університету Станіслав Ніколаєнко, генеральний директор фірми Бруннталлер Петр Жировницький, заступник генерального директора фірми Ян Жировницький, директор ННЦ міжнародної діяльності Вадим Ткачук, декан факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва Микола Себа та професор кафедри годівлі тварин і технології кормів ім. П.Д.Пшеничного Михайло Сичов.
 
 
Станіслав Ніколаєнко високо оцінив співпрацю між університетом та фірмою, яка триває понад 20 років. При цьому зазначив, що спільна практична підготовка студентів є запорукою їх гармонійного та професійного розвитку. Також висловив зацікавленість в залучені компанії Бруннталлер до модернізації галузі тваринництва в навчально-дослідних господарствах з майбутнім створенням навчального центру з вивчення сучасних технологій в галузі тваринництва.
 
 
В свою чергу Петр Жировницький завірив керівництво університету в своєму бажанні продовжувати співпрацю та всіляко сприяти її розвитку. Запропонував розглянути можливість проведення практичної підготовки студентів ОКР «Магістр» факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва на виробничих потужностях фірми та її партнерів з майбутнім написанням випускних робіт. При цьому запросив керівництво університету відвідати підприємство та ознайомитись з його діяльністю.
 
 
Михайло Сичов,
професор кафедри годівлі тварин і технології кормів ім. П.Д.Пшеничного
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook