«Вільні творити майбутнє»: у Немішаївському коледжі відзначили День Гідності та Свободи

22 листопада 2021 року

     20 листопада 2021 року у ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» за участі директора коледжу Володимира Альохіна, адміністрації, викладачів з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи для студентів проведено патріотичний мітинг під гаслом «Вільні творити майбутнє» з метою вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності, національно-патріотичного виховання студентської молоді, утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості, європейського шляху розвитку України. Цей день нагадав про події, які назавжди залишились в пам’яті українців. Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні та всіх загиблих захисників України XX-XXI століття.

     21 листопада – День Гідності та Свободи. Надвечір цього вихідного дня студенти гуртожитків разом із вихователями на чолі з заступником директора з виховної роботи Лоїком Р.П. запалили свічки, поклали квіти до меморіалу Пам’яті на території коледжу та хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні і всіх загиблих захисників України.

     Ми, українці, відзначаємо День Гідності та Свободи, щоб вшанувати всіх, хто віддав життя, здоров’я в боротьбі за Батьківщину та її незалежність, за можливість жити краще. Ми повинні пам’ятати про подвиг, патріотизм і мужність людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Помаранчевої революції 2014 року, Революції Гідності 2013-2014 років та в умовах АТО/ООС. Ці доленосні події змінили життя багатьох українців, згуртували український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.
     Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії. Також ми повинні пам’ятати, що кожного разу коли на небі сіяють зорі, за нами спостерігає Небесна сотня, яка освітлює шлях України у краще життя.

Олена Приходько,
керівник бібліотечно-інформаційного
навчально-виховного центру

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook