Напередодні рейтингового голосування: відбулися збори трудового колективу Мукачівського фахового коледжу

10 листопада 2021 року
     09 листопада 2021року у ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» відбулися збори трудового колективу, на яких було заслухано і обговорено Стратегію розвитку навчального закладу на 2021-2024 роки, яку представив для розгляду претендент на посаду директора коледжу Юрій Садварі.

     У виступі Юрій Юрійович зазначив, що дана стратегія має на меті зосередити всі зусилля та оптимізувати розподіл ресурсів для реалізації заходів, що покликані забезпечити виконання місії коледжу, яка полягає у підготовці затребуваних суспільством та регіональним ринком праці фахівців, які поєднують високі академічні, професійні та соціально-особистісні компетенції; забезпечення розвитку потенціалу та можливостей самореалізації студентів і співробітників в процесі їх спільної освітньої, наукової, інноваційної та організаційної діяльності.
     Доповідач чітко окреслив стратегічні цілі та перспективи закладу, зауважив, що пріоритетним у його діяльності залишатиметься поглиблення і закріплення позитивних результатів попередніх років, реалізація намічених завдань щодо якості надання освітніх послуг, розширення спектру спеціальностей, збільшення ліцензійного обсягу на навчання за кошти держбюджету, впровадження інноваційних технологій в освітній процес, зокрема його повна інформатизація, розвиток міжнародного співробітництва та партнерства, зміцнення і оновлення матеріально-технічної бази тощо. Виконання усіх цих завдань повинно базуватись на відкритості і публічності, доброчесності та академічній свободі, колегіальності та толерантності, що становить ціннісні орієнтири навчального закладу.

     На період реалізації Стратегії перед колективом ставиться завдання покращення взаємодії між адміністративними підрозділами та органами студентського самоврядування, забезпечення чіткого прозорого планування бюджету, розподілу та використання фінансових ресурсів, проведення комплексу заходів із енергозбереження, підвищення енергетичної ефективності об’єктів коледжу. Усі ці та ряд інших завдань, прописаних у Стратегії розвитку коледжу на 2021-2024 роки, мають, безумовно, зміцнити престиж і авторитет нашого закладу серед закладів фахової передвищої освіти не лише нашого регіону, а й поза його межами.

     В обговоренні Стратегії розвитку взяли участь працівники коледжу:

Марія Яцик, заступник директора з навчальної роботи

Василь Чмига, викладач циклової комісії агрономічних дисциплін

Тетяна Дурдинець, викладач циклової комісії ветеринарних дисциплін

Іван Щур, викладач циклової комісії суспільних та філологічних дисциплін

Василь Гуральник, завідувач гуртожитку №1

Магдалина Апшай, викладач юридичних дисциплін, голова первинної профспілкової організації.

     Думки виступаючих збігалися щодо актуальності і важливості стратегічних завдань розвитку коледжу, представлених Юрієм Садварі, були однозначними в оцінці його діяльності за період керівництва закладом. Представники колективу висловили впевненість у високому професіоналізмі керівника, умінні приймати важливі управлінські рішення та організовувати діяльність педагогічного колективу.

     На зборах у онлайн-режимі був присутній начальник відділу регіонального розвитку, координації діяльності ВСП, дистанційної освіти та заочного навчання Олександр Санченко. Пан Олександр зауважив, що у Стратегії коледжу накреслено важливі питання розвитку сучасного освітнього закладу, запевнив, що колектив обрав правильний курс на реалізацію поставлених завдань і зможе їх успішно вирішити з таким керівником, як Юрій Садварі. Олександр Санченко спонукав колектив зробити правильний вибір, обираючи директора 12 листопада та побажав успіхів усім працівникам і їх очільнику в найближчі дні та впродовж подальшої діяльності.


Аліса Чорі,
секретар педагогічної ради

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook