Враження студентів від участі в Медовому форумі

6 листопада 2021 року

    П’ятий рік поспіль проводиться Медовий Форум, який вже встиг набути статусу потужної та практичної бізнес-платформи, зустрічі проводять для вирішення актуальних питань галузі бджільництва. Присутніми на форумі стали бджолярі, науковці, професійні асоціації, різні організації.

   Цьогоріч вперше Медовий форум проводився в рамках виставки «Продуктивне бджільництво» на території Міжнародного виставкового центру, поєднавши професійну виставку з потужним бізнес-заходом.

    Форум розпочався з привітань організаторів та партнерів. Наступний етап проведення пленарних засідань та двох практичних частин.

    Викладачі нашого університету виступили з прекрасними доповідями Адамчук Леонора Олександрівна про «Освіту і науку галузі бджільництва в Україні» та Войналович Микола Володимирович про «Винаходи та актуальні напрями розвитку ефективного бджільництва».

   Найбільше мене вразила виставка «Продуктивне бджільництво» своїм масштабом. Представлена міжнародна виставка від виробників обладнання та інвентарю для галузі бджільництва. Було багато різних локацій від початкового етапу - обладнання до кінцевого - продукції.

     Медовий сезон 2021 року був унікальним, адже поставив перед галуззю бджільництва нові виклики та можливості.

  Бути студенткою факультету тваринництва та водних біоресурсів та прийняти участь у міжнародному заході це надзвичайно корисний досвід для майбутнього фахівця.

 

     Вдячна викладачам за можливість бути присутньою на даному форумі.

Студентка 4-го курсу, 2-ї групи
Факультету тваринництва та водних біоресурсів
Кириєнко Олександра

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook