Профорієнтаційна робота

30 September 2021, 15:05

 29.09.2021року випускники шкіл м. Києва познайомилися з факультетом Захисту рослин, біотехнології та екології Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Завідувач кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна доцент Гентош Дмитро Тарасович та доцент кафедри Піковський Мирослав Йосипович ознайомили випускників з досягненнями кафедри та напрямками роботи фахівців за спеціальністю 202 «Захист і карантин рослин»

 

 

Доцент кафедри фітопатології Башта Олена Валентинівна відповіла на питання абітурієнтів, щодо Правил вступу до Національного університету біоресурсів і природокористування України. Розповіла про можливість отримати додаткові бали до сертифікатів ЗНО, взяв участь у предметних олімпіадах, які будуть проведено на базі НУБіП України, навесні 2022 р. Крім того, школярів проінформували про консультаційно-підготовчі курси до ЗНО на базі НУБіП.

Викладачі кафедри обговорили перспективи розвитку аграрної галузі в Україні та потребу в висококваліфікованих спеціалістах із захисту та карантину рослин на ринку праці. Розмова викликала жваву дискусію та багато запитань, пов’язаних з майбутнім працевлаштуванням.

 

Майбутнім абітурієнтам провели екскурсію навчальним корпусом №4, розповіли про кафедри факультету та показали навчальні лабораторії в яких працюють студенти під час занять.

          Майбутніх студентів факультету захисту рослин на кафедрі ентомології ім. проф. М.П. Дядечка познайомили з досягненнями кафедри доценти Кава Л.П. та Яковлєв Р.В.

 

  

           Профорієнтація в навчально-науковій лабораторії біотехнології та клітинної інженерії.

 

Завідувач кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна Д.Гентош, доцент кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна О. Башта.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook