Яна Маценко – голова студентської організації факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

4 October 2021, 10:00

30 вересня на платформі «Elearn» відбулися вибори на посаду голови студентської організації факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. Переможницею на посаду голови СО факультету стала Яна Маценко, студентка 3-го курсу, спеціальність «Біотехнології та біоінженерії».

 
Яна набрала 202 голоса, тобто 86,3% проголосували за її кандидатуру.
13,7%, а саме 32 людини не підтримали жодного із учасників виборів.
 
 
Після виборів ми взяли коментар у Яни і ось, що вона каже:
«В Студентській організації я вже 3 рік, тому знаю наскільки важливо проводити культурно-масові, спортивні, наукові заходи на факультеті, наскільки це зближує студентів та викладачів. З березня 2021 року була тимчасово виконуючою обов'язки голови СО на факультеті, відповідно маю трохи досвіду в організації. Сподіваюсь, що навіть в період змішаного навчання ми зможемо максимально долучитися до активного студентського життя. В планах проведення фотоконкурсів та флешмобів в онлайн форматі для тих, хто перебуває на дистанційному навчанні, та творчих заходів для студентів очного навчання».
 
 
До речі, 22 червня традиційно в Голосіївському районі міста Києва напередодні Дня молоді представники молодіжного активу нагороджувались за вагомий внесок у розвиток молодіжної політики та молодіжного руху та активну участь у громадському житті району. Від Національного університету біоресурсів та природокористування України отримала нагороду Яна Маценко, без перебільшення, найкраща студентка!
 
 
Раді вітаті Яну з новою посадою та бажаємо успішного втілення в життя всіх планів, задумів, ідей!
 
Батрак Наталія 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook