ВИХОВНА ГОДИНА З КУРАТОРОМ ТА ЕКСКУРСІЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ 076 «ПІДПРИЄМНИЦТВО, ТОРГІВЛЯ ТА БІРЖОВА ДІЯЛЬНІСТЬ» У БОТАНІЧНИЙ САД НУБІП УКРАЇНИ

September 12, 2021
Студенти 1 курсу економічного факультету спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на чолі з куратором, доцентом кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Людмилою Березовською після їх посвяти у студенти економічного факультету 01 вересня 2021 р. вирішили поєднати корисне з приємним і у виховну годину відвідали гордість нашого університету – Ботанічний сад НУБіП України.
Ботанічний сад має статус науково-дослідної установи та входить до переліку ботанічних садів і дендропарків України.
Він займає територію 53 гектари, де виділено окремі ботаніко-географічні зони – Кавказ, Східна Азія та інші з представленням характерної деревної флори.
В ботанічному саду побудовано японський сад з водоймою, альпійською гіркою, ажурною альтанкою, камінням, де поєднана жива та нежива природа. Особливо актуальними сьогодні є екологічні класи на свіжому повітрі.
Для екскурсій спеціально прокладений маршрут, де можна побачити роботи професійного скульптора Михайла Павловського, який прикрасив ботанічний сад своїми роботами. Скульптури «Скрипаль», «Композиція за мотивами «Лісова пісня», «Мамонт», «Динозаври», «Дикі тварини», «Лісівник з рушницею», «Дівчина з книгою серед магнолій», «Рибалка»  розміщені у різних куточках саду та зачаровують відвідувачів своєю природністю.
У Ботанічному саду зростає більше 500 одиниць таксономічних рослин. Серед них великі колекції хвойних, листяних рослин, декоративних кущів, магнолій.
 
Виховна година була присвячена знайомству першокурсників з соціальною інфраструктурою нашого університету. Студентам надзвичайно сподобалась екскурсія, адже таке розмаїття рослинності, професійних скульптур, зон відпочинку на невеликій території можна побачити лише в нашого університетському Ботанічного саду.
Не зважаючи на невеликий дощ, усі отримали позитивні враження від побаченого, поспілкувалися з природою, зробили фото та ближче познайомилися зі своїми однокурсниками.
Поєднання виховної години на свіжому повітрі та знайомство з краєвидами і неперевершеною, мальовничою красою території alma-mater додали натхнення та позитивного настрою студентам у їх першому навчальному році!
 
Людмила Березовська,

куратор 1 курсу 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook