Сонячна подія на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології – посвята першокурсників!

September 1, 2021
     1 вересня, у День знань, факультет захисту рослин, біотехнології та екології радо зустрів та привітав першокурсників.

     З вітальним словом до учасників зібрань звернулися: ректор Станіслав Ніколаєнко, голова наглядової ради Микола Томенко, декан факультету Юлія Коломієць, представник ради роботодавців Максим Бабаєв, завідувачі кафедр Микола Доля, Світлана Прилуцька, Олена Наумовська, викладач кафедри військової підготовки, учасник бойових дій, полковник Віктор Безгінов, заступник декана з навчальної та господарської діяльності Петро Дрозд.

     Ректор, зокрема, у своєму виступі по-батьківські тепло привітав першокурсників з однією з найважливіших подій у їхньому житті – початком здобуття вищої освіти. Він підкреслив, що факультет займає одне із чільних місць в університеті. Усе дійство відбувалось у дружній атмосфері, як і належить бути у злагодженій родині.

     Микола Томенко звернув свою увагу, що наразі в Україні відбуваються глобальні зміни, а саме факультету захисту рослин, біотехнологій та екології готує фахівців, які прийматимуть участь у вирішенні та подоланні проблем сьогодення.

     Далі, з вітальним словом до студентів звернулась декан Юлія Коломієць: «НУБіП України входить у ТОП-10 університетів, а факультет захисту рослин, біотехнологій та екології входить у ТОП-10 спеціальностей України. Тому, хочу сказати, що ви зробили правильний вибір та правильний крок! Я хочу, щоб у майбутньому ви раділи, що обрали цю професію. Раджу вам йти за покликанням серця, любити професію, наповнювати свої знання, розвиватися, вчитися, адже дуже багато залежить від вас. Ви майбутні фахівці, які нині затребувані в нашій державі та за кордоном. На факультеті 7 кафедр, потужний науково-педагогічний колектив – працюють кандидати наук, доктори наук, доценти, професори, членкори, академіки. Будьте впевнені, що здобудете глибинні знання! Успіху у всіх починаннях!»

     Максим Бабаєв, випускник факультету 2012 року, координатор платформи для інвестицій в енергетиці GetMarket, звернувся до першокурсників з сучасною настановою та поділився досвідом студентських років. Головним посилом Максима стала теза: «Не втрачайте даремно час, активно долучайтесь до усіх сфер діяльності університету».

     Завідувачі кафедр підтримали першокурсників та побажали натхнення, творчих ідей, нових досягнень та блиску в очах.
     Полковник Віктор Безгінов побажав наполегливо навчатися, не шкодуючи сил.

     Петро Дрозд побажав студентам легкої навчальної дороги і запросив кураторів вручити перші студентські квитки та провести вступний інструктаж щодо навчального процесу.

     Студентка першого курсу Анна Погребна виконала запальні пісні та зарядила гарним настроєм присутніх свята.

     Шановні першокурсники! Студентське життя різнобарвне, тож не втрачайте ні хвилини – наповнюйтесь яскравими подіями, знаннями, знайомствами. Будьте творцями свого життя, будьте активними та цілеспрямованими!

Батрак Наталія

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook