3-5 березня 2021 р. – профорієнтація Сумщиною.

March 5, 2021


3-5 березня 2021 р. – профорієнтація Сумщиною.


Враховуючи епідеміологічну ситуацію в Україні, а тим паче карантинні умови в навчальних закладах освіти кандидату юридичних наук, асистенту кафедри адміністративного та фінансового права - Гбур Люсі все ж таки вдалося провести з 3 по 5 березня 2021р профорієнтаційну роботу в:

Глинському ліцеї - заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Андріяшівської сільської ради Роменського району Сумської області.

Рменській загально-освітній школі I-III ступенів №5 Роменської міської ради Сумської області.

Державному професійному-технічному навчальному закладі «Роменське вище професійне училище».

Роменському коледжі Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. 

 

Зустріч з учнями Сумщини була дуже необхідною, адже багато хто з дітей навіть не здогадувався, що існує такий заклад вищої освіти як Національний університет біоресурсів і природокористування України.
Гбур Люся надала інформацію про вуз в цілому, а також ознайомила випускників з структурою юридичного факультету, розповіла, що таке ступенева освіта, програма стажування, про можливість отримати подвійні дипломи, закордонні практики, особливості навчання та перспективи працевлаштування.
Вважаю за необхідність проводити профорієнтаційну роботу також з учнями 9-10 класів для можливості збільшення кількості потенційних абітурієнтів так як випускники одинадцятих класів зазвичай в цей період вже визначились, або з напрямом, або омріяним вузом.

К.ю.н., асистент кафедри
адміністративного та фінансового права
Люся Гбур

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook