Розпочато новий навчальний семестр - обговорення на засіданні кафедри економіки праці та соціального розвитку

February 2, 2021

   29.01.2021 р. відбулося онлайн засідання кафедри економіки праці та соціального розвитку, яке було проведено в режимі відео-конференції Zoom Meeting, на якій можливе вільне спілкування між усіма членами кафедри, а також показ необхідних матеріалів та документів для засідання кафедри.
Відбулося засідання кафедри під головуванням завідуючого кафедри д.е.н., професора Єрмакова Олександра Юхимовича, на якому взяли участь усі викладачі кафедри. Були розглянуті слідуючи питання поряду денного:
   1. Про організацію роботи кафедри у 2 му семестрі 2020-2021 н.р. (д.е.н., професор Єрмаков О.Ю.).
   2. Про підготовку кафедри конференції до 70річчя економічного факультету (к.е.н., доцент Балан О.Д.).
  3.Про підготовку до відзначення 85-річчя д.е.н., професора, академіка НААН, заслуженого діяча науки і техніки України Терещенко В. К.
  4. Організація профорієнтаційної роботи.
  5.Різне.

 

    Розпочав засідання завідувач кафедри економіки праці та соціального розвитку д.е.н., професор Єрмаков О.Ю., який проінформував колег про розпорядження ректорату та деканату про графік освітнього процесу у НУБіП України на 2-й семестр 2020-2021 н.р.
Особлива увага була приділена питанню підготовки кафедри до конференції, присвяченій 70 річчя економічного факультету.
    На кафедрі за підготовку до конференції відповідає к.е.н., доцент Балан О.Д.
Під час активного спілкування викладачі кафедри зазначили, що до відзначення 85-річчя д.е.н., професора, академіка НААН, заслуженого діяча науки і техніки України Терещенка В. К. 06.06.2021 р. буде проведено «Круглий стіл». Організатором якого призначили к.е.н., доцента кафедри Рубан О.О.
Окрім цих питань, також були розглянуті та обговоренні питання участі НПП у профорієнтаційній роботі, організації методичної роботи викладачів, проведення дистанційного навчання через платформу Elearn та інші питання життєдіяльності кафедри та організації її роботи.
Всі члени кафедри привітали з успішним захистом докторської дисертації Ланченка Є. О. та побажали йому подальших успіхів, втілення творчих та наукових задумів, натхнення у майбутніх наукових пошуках.


Колеги раді були бачити одне одного здоровими, повними наснаги.
Ст. викладач кафедри Коваленко Л.В. 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook