УЧАСТЬ СТУДЕНТІВ У СУЧАСНИХ АГРАРНИХ ВИСТАВКАХ - ВАЖЛИВИЙ ЕЛЕМЕНТ ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ АГРОНОМІВ

March 3, 2020

 18-20 лютого 2020 р. на території Міжнародного Виставкового Центру проходять міжнародні агропромислові виставки сезону  - «Зернові технології 2019», «Agro Animal Show 2019», «Фрукти. Овочі. Логістика 2020», які об`єднують фахівців у галузях зернового господарства, тваринництва, птахівництва та плодоовочевої галузі.

         Співробітники кафедри землеробства та гербології НУБіП України разом зі студентами агробіологічного факультету відвідали МВЦ з метою закріплення теоретичних знань з фахових дисциплін, отримання нової інформації на тематичних семінарах, що пов’язані з питаннями обробітку ґрунту, впровадження сучасних технологій вирощування сільськогосподарських культур, їх переробки та логістики.
         Студенти були позитивно вражені тим, що на 28 000 м2 виставкової площі розмістили свої змістовні та цікаві експозиції понад 23 країни-учасниці. Окремо проводився ряд конференцій та семінарів, найбільш цікавими та інформативними серед них студенти визначили «ґрунтозберігаючі технології обробітку ґрунту у роботі агрокомпаній», «Технології формування чорнозему», «Біорізноманіття - ключ до успіху».
 
 
         Поряд з різноплановим розкриттям багатьох фахових теоретичних аспектів, студенти отримали багато інформації щодо нових і сучасних ґрунтообробних знарядь та мали можливість практично їх побачити. Цікаві матеріали були представлені щодо сортів та гібридів сільськогосподарських культур, новітніх засобів захисту та добрив. Тож захід виявився дуже цікавим та інформативним.
 
 
Олена Карпенко, доцент кафедри землеробства та гербології
Валентина Рожко, доцент кафедри землеробства та гербології 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook