Засідання кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім.О.І.Душечкіна

April 3, 2020

2 квітня відбулося засідання кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім.О.І.Душечкіна у режимі онлай-конференції.

На засіданні проаналізували методи дистанційного навчання, які використовують викладачі, а також активність студентів за курсами. Викладачі використовують різні способи: відео-лекції, аудіо-лекції, синхронний і асинхронний спосіб навчання на платформі elearn, у месенджерах, електронних листуваннях, тощо. Магістри освітньої програми «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» - найактивніші, працюють майже на 100%. У той час як бакалаври різних курсів активні на 60-70 %. Куратори, увірених їм груп, постійно моніторять стан здоров’я своїх студентів та їх справ у цілому.

Крім цього, звернули увагу на складності підготовки дипломних робіт випускників дистанційно, можливість проведення сесій, навчальних практик і захистів у онлайн-режимі. Обговорили питання: підготовки бакалаврських і магістерських робіт студентів, які вже мають виходити в поле; стан підготовки програм виробничих практик, щоденників і першоджерел по виробничих практиках, тощо. Окремо виділили питання підготовки до акредитації ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві».

За рішенням колектив кафедри і надалі проводитиме активно різні види робіт, посилить контроль над підготовкою дипломних робіт випускників, виконуватиме всі інші рішення кафедри.

Надія Бордюжа,

секретар кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім.О.І.Душечкіна

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook