Профорієнтаційна робота викладачів кафедри обліку та оподаткування

March 2, 2020

 З метою проведення профорієнтаційної роботи серед студентів-випускників спеціальності «Облік і оподаткування», в кінці лютого 2020 року ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» відвідав Литвиненко Володимир Сергійович, к.е.н., доцент кафедри обліку та оподаткування НУБіП України.

У рамках зустрічі Володимир Сергійович прочитав лекцію «Бухгалтерський облік в умовах діджиталізації», розповів студентам 3 курсу про можливість вступу до базового навчального закладу – НУБіП України, запросив їх завітати до університету, де вони зможуть особисто поспілкуватися з керівництвом, здобувачами освіти, науково-педагогічними працівниками ЗВО, оглянути потужну матеріально-технічну та науково-методичну базу тощо. 
Литвиненко В.С. у своєму виступі наголосив, що університет займає високі позиції в рейтингу серед закладів вищої освіти України та м. Києва, надає можливість навчання за передовими освітніми технологіями, подвійними дипломами та можливість проходження виробничого стажування за кордоном.
 
А також акцентував увагу потенційних вступників на особливостях та перевагах спеціальності «Облік і оподаткування», її затребуваності на ринку праці сьогодні; презентував відеоролик про університет та економічний факультет, продемонстрував приклад застосування програми «Бухгалтерія» (ред. 2.0) при підготовці майбутніх спеціалістів з бухгалтерського обліку.
 
Студенти коледжу отримали інформаційні буклети і рекламні матеріали з детальною інформацією про університет і кафедру обліку та оподаткування.
 
Світлана Іванова, голова циклової
комісії фінансово-економічних
та облікових дисциплін Ірпінського
економічного коледжу
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook