Юрист – професія майбутнього

October 26, 2019

23 жовтня 2019 року, в рамках профорієнтаційної роботи кафедри теорії та історії держави і права, доцентом кафедри теорії та історії держави і права Світланою Хом′яченко у школі I-III ступенів № 36 імені С.П.Корольова міста Києва проведено інтерактивну лекцію на тему «Юрист – професія майбутнього».

Метою проведення заходу було ознайомлення школярів з питанням вибору майбутньої професії. Саме цей крок дуже важливий і відповідальний, і саме він може стати вирішальним в подальшому житті. Кожна особа повинна бути справжнім майстром своєї справи.

 

Під час проведення заходу старшокласникам була надана інформація про структуру, напрямки діяльності Національного університету біоресурсів і природокористування України, спеціалізації, за якими здійснюється підготовка юристів на юридичному факультеті, умови вступу до вищого закладу освіти, особливості навчання на англомовному проекті, перспективи працевлаштування, захоплююче студентське життя і роботу студентського самоврядування.

Окрім того, школярів запросили на День відкритих дверей до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Світлана Хомяченко,

 доцент кафедри теорії та

історії держави і права

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook