Магістри агробіологічного факультету на фініші до завершення навчання

October 24, 2019

 

Вже традиційно на агробіологічному факультеті готовність до захисту дипломних робіт магістрами другого року навчання відбувається в декілька етапів, першим з яких є - постерна презентація, яка проходила 24 жовтня в холі другого поверху навчального корпусу № 4. У сучасному суспільстві саме такі постерні презентації стають найголовнішим і найперспективнішим засобом спілкування студентів з різних ВНЗ. Це шанс краще підготовитися до попереднього захисту на кафедрі та до основного захисту магістерської роботи.

 

Участь у конференції прийняло понад 90 студентів магістратури спеціальностей «201 Агрономія» та «203 Садівництво і виноградарство» На заході були присутні: заступник декана з навчальної роботи Володимир Завгородній, заступник начальника навчального відділу з магістерських програм Олена Колеснікова, завідувачі та представники викладацького складу випускових кафедр.

Учасники конференції мали змогу ознайомитися з тематиками магістерських робіт, проблемами та основними результатами дослідження, висновками та пропозиціями. Кожен студент представляв результати своєї роботи, відповідав на питання членів комісії та присутніх. Конференція мала дискусійний характер, під час якої прозвучали слушні пропозиції виробництву, була відмічена активність при обговоренні, не байдужість до почутого і побаченого. І це свідчить про досить широкий діапазон знань магістрів, бажання пізнавати нове та наявність серед студентів факультету потенціалу молодих науковців.

 

Заступник декана з навчальної роботи Володимир Завгородній ознайомив з положенням про підготовку магістрів у НУБіП України і навів приклади методики побудови магістерських робіт з орієнтацією на кінцевий науково обґрунтований результат, який показує високий рівень автора.

 

Отже, залишається побажати магістрам ІІ року навчання вдалого попереднього захисту представлених магістерських робіт на кафедрах та основному захисті перед екзаменаційною комісією.

 

Віра Кутовенко, доцент

кафедри овочівництва і закритого грунту

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook