Учасники Food Safety Short Course Penn State University/NULES знову подорожують
Сьогодні ми на ВИРОБНИЦТВІ МОРОЗИВА
СУЧАСНИЙ ВИРОБНИЧИЙ КОМПЛЕКС «Рудь»
переробляє 300 тонн молока. Ключовий продукт компанії — морозиво: його за добу виготовляється близько 150 тонн.
«Рудь» — єдиний виробник морозива в Україні, який пройшов аудит Європейської комісії щодо постачання продукції у країни Євросоюзу.
Підтвердження європейського підходу компанії «Рудь» до якості продукції — «Ескімос-Organic»: перше органічне морозиво в Україні і на всьому пострадянському просторі. Продукт має європейський сертифікат «Органік Стандарт UA-BIO-108»: це означає, що він виготовлений відповідно до всіх вимог Закону Євросоюзу про органічне виробництво.
.
УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ: ISO 9001:2001;
ВПЛИВ ВИРОБНИЦТВА НА ДОВКІЛЛЯ:
ISO 14000:2004;
МЕНЕДЖМЕНТ БЕЗПЕКИ ХАРЧОВИХ
ПРОДУКТІВ: ISO 22000:2005;
УПРАВЛІННЯ ФАКТОРАМИ, ЩО ВПЛИВАЮТЬ НА БЕЗПЕКУ ПРОДУКЦІЇ: HACCP (HAZARD ANALYSIS AND CRITICAL CONTROL POINTS).
Докторант Кучерук Марія