Екскурсія до Національного банку України

19 March 2018, 10:49

В рамках проведення щорічної глобальної ініціативи Global Money Week, який проходив з 12 по 18 березня, студенти економічного факультету відвідали Національний банк України. Гаслом акції, яку, в рамках проекту USAID «Трансформація фінансового сектору», організували спільно Національний банк України, Міністерство освіти та науки України, Університет банківської справи та Фонд гарантування вкладів фізичних осіб стало: «Гроші мають значення, тому, що молоді потрібно здобувати знання і розвивати навички, необхідні для прийняття впевнених і зважених фінансових рішень упродовж життя».

 
В рамках програми була проведена екскурсія до Музею Грошей, де студенти економічного факультету детальніше ознайомились із історії виникнення грошей та їх розповсюдження на території України, а також особливостями становлення національної валюти до та після проголошення Незалежності.

Велику зацікавленість викликала колекція сувенірних і пам’ятних монет випущена Національним банком України, присвячених різним знаковим історичним подіям нашої держави

Наприкінці надзвичайно цікавої екскурсії відвідувачі отримали «приємний бонус» - мали змогу власноруч «відчеканити» монети. Поставлене завдання було виконане з особливим завзяттям та ентузіазмом. 

Хотілося б подякувати Національному банку України за цікаво проведену екскурсію та надану можливість дізнатися більше про гроші, адже: «Гроші мають значення, тому що молоді потрібно здобувати знання і розвивати навички, необхідні для прийняття впевнених і зважених фінансових рішень упродовж життя»!

 

 

Доцент кафедри підприємництва

та організації агробізнесу     

В. Радько

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook