ДЛЯ ЗНАНЬ НЕМАЄ МЕЖ ТА ПЕРЕШКОД: ВИЇЗНА ЛЕКЦІЯ «ЛІСОПОРУШЕННЯ ТА ПРИТЯГНЕННЯ ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ»

December 4, 2017

     Заради нового, а, особливо, нових знань можна подолати сотні кілометрів. Так, 24 листопада 2017 року студентами ННІ лісового та садово-паркового господарства (спеціальність "Лісове господарств") разом з асистентом кафедри теорії та історії держави і права НУБіП України, к.ю.н. кОлександрою Козачук відвідали Ужгородський Держлісгосп, що в селі Кам’яниця Закарпатської області.

 

    Метою проведення заходу було ознайомлення студентів з лісопорушеннями, статистикою притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності, а також ознайомитися з унікальним музеєм, заснованим працівниками Держлісгоспу.

 

    Загалом студенти провели цілий день на території Держлісгоспу де мали можливість познайомитися з директором Василем Києм, провідним інженером Віталієм Ковальчуком та інженером лісового господарства Василем Лиситчуком.

 

    Родзинкою Ужгородського Держлісгоспу є унікальний в своєму роді Лісовий еколого-натуралістичний центр, який налічує 80 видів рослин, що занесені до Червоної книги, також під відкритим небом знаходяться експонати з різних видів гірських порід. Студентами було підмічено наявність лісової школи – школи юного лісівника, де школярі мають змогу навчатися лісовій справі.

 

    В рамках даного візиту відбулася лекція на тему «Лісопорушення та притягнення до відповідальності» яку провів провідний інженер Віталій Ковальчук. З його слів було зрозуміло, що лісопорушення є, особи які намагаються порушити норми лісового законодавства частіше за все притягаються до адміністративної відповідальності, але випадки передачі справи до поліції теж спостерігаються.

 

 

Олександра Козачук,

асистент кафедри теорії

та історії держави і права,

кандидат юридичних наук

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook