Відбулась 71-а НАУКОВО-ПРАКТИЧНА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ «КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ЗБАЛАНСОВАНОГО РОЗВИТКУ АГРАРНОГО СЕКТОРУ ЕКОНОМІКИ УКРАЇНИ»

December 2, 2017

1 грудня  2017 року на економічному факультеті була проведена науково-практична студентська конференція «Концептуальні засади збалансованого розвитку аграрного сектору економіки України».

Пленарне засідання конференції з вітальним словом відкрив декан економічного факультету, д.е.н., професор Діброва А.Д., відзначивши  важливість проведення подібних заходів, які сприяють активізації участі студентів у наукові роботі.

 Засідання секції конференції «Облік, оподаткування, контроль та аналіз в забезпеченні розвитку конкурентоспроможної економіки» відкрили виступами: декан економічного факультету, д.е.н., професор Діброва А.Д., завідувач кафедри обліку та оподаткування,  д.е.н.,  професор Калюга Є.В. та завідувач кафедри статистики та економічного аналізу, д.е.н.,  професор Савчук В.К.

 

 На засіданні були присутні студенти 2-4 курсів напряму підготовки «Облік і оподаткування», «Облік і аудит», магістри 1 року навчання спеціальності «Облік і оподаткування», а також д.е.н., професор Лазаришина І.Д., к.е.н., доценти Ганяйло О.М., Венгерук Н.П., Кузик Н.П., Мельниченко І.В., Музиченко А.О., Симоненко О.І.,  Чухліб А.В., старший викладач Гузь М.М. та гості конференції.


З привітальним словом та побажаннями подальших успіхів у навчанні та отриманні нових наукових здобутків виступила менеджер зі зв’язків із громадськістю газети «Все про бухгалтерський облік» Ольга Юріївна Стужук.

Робота секції «Облік, оподаткування, контроль та аналіз в забезпеченні розвитку конкурентоспроможної економіки» була продовжена доповідями студентів, в яких порушувалися актуальні питання розвитку обліку, оподаткування, аналізу та контролю в Україні та за кордоном. Учасники секції приймали активну участь у науковій дискусії.

Після підведення підсумків за результатами роботи секції «Облік, оподаткування, контроль та аналіз в забезпеченні розвитку конкурентоспроможної економіки» конференції студенти з найкращими доповідями були відзначені:

 дипломами за :

 1місцеЗагорійчук Юлія (наук. керівник - д.е.н.,  проф. Калюга Є.В.);

 2 місцеГнесь Оксана (наук. керівник - к.е.н., доц. Собченко Т.С.);

  Кивель Оксана (наук. керівник - к.е.н., доц. Кузик Н.П.);

         Намазило Анна (наук. керівник - д.е.н., проф. Калюга Є.В.);

грамотами – за 3 місце:

 Білошапка Аліна (наук. керівник - к.е.н.,  доц. Ганяйло О.М.);

 Борисенко Наталія (наук. керівник - к.е.н., доц. Чухліб А.В.);

  Костюк Анна (наук. керівник - к.е.н., доц. Гуренко Т.О.);    

 Шендерівська Юлія (наук. керівник - д.е.н.,  проф. Калюга Є.В.).

 


71-а НАУКОВО-ПРАКТИЧНА СТУДЕНТСЬКА КОНФЕРЕНЦІЯ «Концептуальні засади збалансованого розвитку аграрного сектору економіки України»  відбулася на високому організаційному та науковому рівні.

 

  Результати роботи секції «Облік, оподаткування, контроль та аналіз в забезпеченні розвитку конкурентоспроможної економіки» свідчать про необхідність обговорення актуальних питань удосконалення бухгалтерського обліку, оподаткування, , контролю та аналізу в сучасних соціально-економічних умовах розвитку України, зацікавленість студентства у набутті навичок пошуку нових напрямків  своїх наукових досліджень.

За результатами конференції здійснюється підготовка Збірника тез доповідей учасників конференції.

Вітаємо переможців і бажаємо подальших наукових здобутків!!!                                                   

 Мельянкова Л.В., доцент

кафедри обліку та оподаткування

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook