Студенти - фінансові аналітики на Всесвітньому тижні грошей

30 March 2017, 10:00
28 березня 2017 року Національний банк України презентував просвітницькі проекти у рамках Global Money Week. Члени гуртка «Клуб фінансового аналітика» відвідали зазначену подію і поспілкувалися з експертами про майбутнє грошей.
Студентами було прослухано лекції, що стосувалися банківської та фінансової сфер економіки та розкривали сутність та силу грошей, ефективність діяльності Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, особливості сучасної банківської системи та напрями трансформації фінансового сектору. 
 
         
Співробітники ФГВФО, Шапран Людмила та Кулик Світлана, розкрили сутність та принципи функціонування цієї організації, особливості та можливості відшкодування вкладень фізичних осіб, наголосили на важливості заощаджень та варіантах їх здійснення. 
Головний зберігач Музею грошей НБУ, Тріфонова Наталія, розповіла про історію виникнення грошей та їх місце в фінансовій системі, особливості друку грошей та їх дизайнерське і технічне оформлення, технології захисту. 
 
         
У рамках проекту створено фотопроект “Натхненні епохою УНРˮ; титульний ролик “Гривня - наш символ!” та дев’ять графічних роликів-розповідей про кожну банкноту із номінального ряду української валюти: 
https://www.youtube.com/watch?v=FjeWMJ2AZn0&list=PLNPT0MUngKevtPSZOFCXOfebX2v_5KHfK
 
Секретар гуртка
Бєляєва Єлизавета

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook